rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من افزونه مثل این سایت میخواهم اون سمت راستی زرد رنگ اسمش چیه ؟؟درضمن میشه کاری کرد کلیک بشه بیاد بیرون؟؟؟ http://www.mahvis.net/painting.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز با سرعت من سایت بخوبی بالا نیومد انشالله دوستان دیگه کمکتون خواهند کرد. @ البته سرعت من پایین نست ها مشکل یا از مخابراته یا از سایت زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این سایت جوملایی نیست! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 یه چیزی شبیه این باشه.فقظ میخوام با بالا پایین رفتنش سابت باشه .اصلا بهش چی میگن؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 شما سایت 30ms.ir رو نگاه کن پایین سمت راست همچین چیزی میخوای؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. افزونه ای استفاده نکرده اند. یک سری کد های html و js هست. اگر با این زبان ها آشنایی داشته باشید می توانید این کارو بکنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوستمون اگر آشنایی داشتن که دیگه اینجا نمیومدن! پس یک چیز آماده میخوان! دوست عزیز خبرشو بده راهنماییت کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 ماژول تولبار همراه میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر