ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 89 سلام ميخواستم يه ماژول بگذارم كه آي پي كاربري كه وارد سايت شده رو نشون بده ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام تادلت بخواد ماژول هست واسه اين كار.از چه نوعش مي خواي؟ اينو امتحان كن. Download username:tarahan password:123456 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام میلاد جان ممنون از زحماتت لطفا طبق قوانین جومینا فایلهای خود را در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید http://www.dl.joomina.ir پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 باتشكر از راهنمايي تون. اون روزي كه آپلود كردم دانلود سنتر مشكل داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 از ماژول آمار گیر vinaora هم می تونی استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 با سلام و درود بهترین ماژولی که تا کنون فارسی هم شده ماژول آمار بازدیدکنندگان است که در سایت من هم نصب شده و همان ماژولی است که جناب رزاقی معرفی کردند. من بهتر از این ماژول رو که هم رایگان باشه و هم فارسی و هم زیبا و کارا ندیدم.در ضمن تاریخ فارسی هم داره. این ماژول ترجمه جوملا دات آی آر است و من برای دانلود قرار میدم دانلود ماژول آمار بازدیدکنندگان البته شاید تا حالا شما ماژول مورد نظرتون رو پیدا کرده باشین ولی این ماژول به درد تمامی کاربران میخورد و برای همین معرفی کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 آقا خیلی ممنون این خیلی عالیه, واقعا به کارم اومده. ولی گویا فقط بازدیدها از روی آی پی رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alifaryabi 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و درود بهترین ماژولی که تا کنون فارسی هم شده ماژول آمار بازدیدکنندگان است که در سایت من هم نصب شده و همان ماژولی است که جناب رزاقی معرفی کردند. من بهتر از این ماژول رو که هم رایگان باشه و هم فارسی و هم زیبا و کارا ندیدم.در ضمن تاریخ فارسی هم داره. این ماژول ترجمه جوملا دات آی آر است و من برای دانلود قرار میدم دانلود ماژول آمار بازدیدکنندگان البته شاید تا حالا شما ماژول مورد نظرتون رو پیدا کرده باشین ولی این ماژول به درد تمامی کاربران میخورد و برای همین معرفی کردم. سلام دوست عزسز لينك مشكل داره اگه امكان داره درستش كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و درود بهترین ماژولی که تا کنون فارسی هم شده ماژول آمار بازدیدکنندگان است که در سایت من هم نصب شده و همان ماژولی است که جناب رزاقی معرفی کردند. من بهتر از این ماژول رو که هم رایگان باشه و هم فارسی و هم زیبا و کارا ندیدم.در ضمن تاریخ فارسی هم داره. این ماژول ترجمه جوملا دات آی آر است و من برای دانلود قرار میدم دانلود ماژول آمار بازدیدکنندگان البته شاید تا حالا شما ماژول مورد نظرتون رو پیدا کرده باشین ولی این ماژول به درد تمامی کاربران میخورد و برای همین معرفی کردم. سلام دوست عزسز لينك مشكل داره اگه امكان داره درستش كنيد لینک تست شد مشکلی ندارد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 آقا این موضوع رو من شروع کرده بودم کلی هم در موردش گشتم از چنتا هم استفاده کردم راستش چند ماه پیش سایت من یکم اتک داشت ولی نتونستن کاری کنند:cool::afro: بعد مدیر هاستم میگفت یکی از جاهایی که قصد نفوذ داشتن از ماژول نمایش آی پی بود به کسی توصیه نمیکنم از این ماژول ها استفاده کنه:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 این یک ماژول ساده هست این چنین حرفی صادق نیست بلکه با کد و نشان دادن باگ اثبات بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر