rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من در قسمت فوتر یعنی ته سایتم سه تا لینک گذاشتم و با ارتیستر طراحی کردم اما به جایی نمیره کلیک میکنم اصلا تو ارتیستر کجا داره که لینک ها رودرست کنم .ایا تو کد قالب باید کاری کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 سلام من در قسمت فوتر یعنی ته سایتم سه تا لینک گذاشتم و با ارتیستر طراحی کردم اما به جایی نمیره کلیک میکنم اصلا تو ارتیستر کجا داره که لینک ها رودرست کنم .ایا تو کد قالب باید کاری کنم؟ سلام ساده ترین راه استفاده از ماژول HTML دستی هست که میتونی در اون لینکت رو قرار بدی بعد ماژولت رو در موقعیت فوتر قرار بدی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 تو ارتیستر چی؟؟؟میشه سوال دوم: این کاری که گفتید باید توماژول دستی لینک درست کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بله یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 تو اارتیستر کجاش میشه؟؟؟؟چطوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 تو آرتیستر نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز توی ارتیستر نمیشه! شما باید کد های html رو به صورت دستی درون ماژول وارد کنید و اونو در موقعیت فوتر سایت نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 تو کلاسه ماژول موقعیت بدم یا جای مکانش؟ چی تابپ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوسته عزیز شما باید توی مدیریت جوملا برید و از منو افزونها به مدیریت پنجره بروید!گزینه جدید رو انتخاب کنید و از پنجره باز شده html رو انتخاب کرده و کد ها یا لینک ها رو درون ان جا داده و خخیره کنید!!اون وقت این ماژول دستی رو در موقعیت فوتر قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز تو آرتیستر میتونی فایل index.php اون لینک هارو ویرایش کنی و مسیر بدی بهش :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. توی فایل index.php همونطور که دوستمون گفت باید کد نویسی انجام بشه. شما می توانید از تگ های html هم استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر