parham shakib 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام براس سال جيدي ميخوام قالب سايتم رو تغيير بدم يه قالب ميخوام شبيه قالب سايت gsm لينك موقعيت تبليغ به اندازه كافي داشته باشه بتونم از كامپوننت دانلودم، يه خروجي بگيرم و نرم افزارها و بازي هاي موبايل رو داخل صفحه اصلي داشته باشم و ... البته اگه سايت GSM.IR نگاه بكنيد متوجه منطورم ميشيد با تشكر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در اسفند 90 اي كاش ينفر بود راهنمايي مي كرد يه سوال ديگه هم اضافه شد * اگه من يه بسته خبري نصبي رو رو هاستم بريزم و بخوام از مطالب و محتوا و كل سايت اسبقم تو اون استفاده كنم بايد دقيقا چيكار كنم ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. این قالبی که شما گفتید ، فکر نکنم برای جوملا باشه و این سایت هم با جوملا نیست. اگر خواستید من می توانم کپی این قالب را برای شما طراحی کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر