ghoochani 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام - من قالب خبرگذاری جومینا رو دانلود کردم فقط یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی یک ماژول رو متغییر میکنیم و میخوام فقط در صفحه اول نشون داده بشه تو همه صفحات نشون میده ولی من مشخص کردم و تیکش رو زدم فقط صفحه اصلی ولی همه جا نشونش میده الان ریفرش کردم نشون نداد از یک سیستم دیگه تست کردم نشون داد باز همینجا مرورگر رو عوض کردم نشون نداد باز ریفرش کردم نشون داد یعنی خیلی دلخواه انجام میده باید چکار کنم که دیگه نشون نده؟ :heart: در ضمن من از جوملا 2.5 استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید چون سرچ کردم موردی در این زمینه ندیدم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطمئن هستید قالبی که نصب کردید با جوملا 2.5 سازگار هست!!!؟؟؟ (لینک قالب؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghoochani 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام فکر نکنم مختص 2.5 باشه ولی داره کارش رو میکنه و مشکل زیاد خاصی نداره فقط همین یک مورد رو مشکل داره . این لینکشه :heart: http://forum.tehranpatogh.ir/showthread.php?tid=37315&pid=87556#pid87556 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghoochani 0 ارسال شده در اسفند 90 کسی نمیدونه چطوری میشه درستش کرد؟ :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما وارد xml بشید ببیند 1.5 نوشته یا 1.6. اگر 1.6 باشه سازگار است و اگر 1.5 باشه ، شما توی نت و فروم بگردید و آموزش تبدیل قالب 1.5 به 1.7 را جستجو کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghoochani 0 ارسال شده در اسفند 90 من سایتم رو با جوملا 2.5 ساختم حالا وقتی دارم ماژول میسازم میخوام این ماژول فقط در صفحه اول نشونش بده و در صفحات دیگه نشون داده نشه . درسته ولی ماژول رو در مطالب هم نشون میده چکار کنم که ماژول من در ادامه مطالب هم نشون داده نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر