leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان عزیز از طریق مدیریت منو منو صفحه اصلی گزینه ی عنوان مطالب به صورت لینک رو روی مخفی قرار دادم.... خوب حالا صفحه اصلی عنوانهای مطالبم دیگه لینک ندارن... ولی این تنها برای صفحه اصلی هستش! صفحات دیگر رو چه طور میشه عنوان های مطالب رو بدون لینک کرد؟ یعنی عنوان پستهای ارسالی لینک نباشند ... ممنون میشم یه توضیحی بدید تشکر... ((((ایا برای سئو سایت بهتر هست لینک باشه یا فرقی نداره ممنون))))) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دست عزیز برای این کار از قسمت پارامترها این کار رو انجام بدین /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 شما هر مطلبی رو ایجاد میکنی یک گزینه داره نمایش ادامه مطلب اگر خیر بگذارید کل مطلب نمایش داده میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما هر مطلبی رو ایجاد میکنی یک گزینه داره نمایش ادامه مطلب اگر خیر بگذارید کل مطلب نمایش داده میشه یا علی با سلام دوست عزیز به سوال اصلی و جواب من دقت کنید !! زندگیتان شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اقا منم همینو گفتم که ... گفتم از قسمت پارامتر ها روی مخفی گزاشتم اما باز لینک میشن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام احتمال داره اونجا مخفی گزاشتین ولی در داخل خود مطلب روی نمایش زندگیتان شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 بله درسته مشکل همین بود...ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر