parseh 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من میخوام به قالبهای شرکت YooTheme فونت دلخواه خودمو اضافه کنم ولی فرمتهای فونتها فرق دارند ، میخواستم راهنمایی کنید که چطور میتونم یک فونت جدید به این قالبها اضافه کنم ممنون تصویر فایلهای موجود در پوشه فونت قالب دوستان خودم راهشو پیدا کردم ... تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به ساختار تعریف فونتهای قبلی نگاه کنید و فونت جدید خودتون رو تعریف کنید براش/. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dataman 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام منم این مشکل را دارم مثل فونت های قبلی هم ساختارش را درست کردم ولی نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 فونتی که شما نصب میکنید امکان داراه تو سستم های دیگه نشون نده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام مشکلی از بابت نمایش نیست ، جهت کسب اطلاعات بیشتر و روش اضافه کردن فونت جدید به سایت YooTheme مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر