pc133 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان اینم یه ماژول آمار بازدید توپ واسه جوملا 2.5.1 برید حالشو ببرید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13305887261.zip دمو ازش نبود براتون عکس گذاشتم 3 واکنش ها : abdollahkochy، tarenoco و babakpasargad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
suncity 0 ارسال شده در فروردین 91 چرا فارسی رو پشتیبانی نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در فروردین 91 چرا فارسی رو پشتیبانی نمیکنه؟ سلام من سعی کردم زبان فارسی را اضافه کنم اما بعد ار ترجمه بجای فارسی ؟؟؟ میاد البته من تازه کارم شاید اشتبا از من باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 شما خودتون میتونید توی تنظیمات ماژول معادل فارسی کلمه رو بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما خودتون میتونید توی تنظیمات ماژول معادل فارسی کلمه رو بنویسید دوست محترم من دقیقا همین کار را کردم اما بعد از اجراء بجای کلمات فارسی فقط علامت ؟؟؟؟؟؟؟ نشان می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در اردیبهشت 91 من میتونم این ماژول رو فارسی کنم. اگه هنوز این کار رو نکرده و بخواهید میتوانم آن را ترجمه کنم اگه خواستید برام پیام بزارید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست محترم من دقیقا همین کار را کردم اما بعد از اجراء بجای کلمات فارسی فقط علامت ؟؟؟؟؟؟؟ نشان می دهد. سلام. دوست عزیز شما باید انکودینگ فایلتان را روی utf8 بگذارید تا درست شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست محترم من دقیقا همین کار را کردم اما بعد از اجراء بجای کلمات فارسی فقط علامت ؟؟؟؟؟؟؟ نشان می دهد. سلام. دوست عزیز شما باید انکودینگ فایلتان را روی utf8 بگذارید تا درست شود. یا علی متشکرم از راهنمایی درست شد ولی ترجمه من هنوز نیاز به ویرایش داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima_jhon 0 ارسال شده در شهریور 91 اون پایین مازول لینک داره به سایت سازنده ماژول چطوری میشه حذفش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 دمو از سایت قرار بدید تا گدها بررسی بشند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikhani1015 0 ارسال شده در دی 92 اون پایین مازول لینک داره به سایت سازنده ماژول چطوری میشه حذفش کرد؟ تو این مسیر میتونید لینکشو پاک کنین \modules\mod_vcnt\tmpl\default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر