majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان بنده یه ماژول می خوام که بشه عکس های پیوندها رو متحرک کنه مثلا از بالا به پایین حرکت کنه یل بالعکس کسی می تونه کمک کنه؟آقا کسی نداره ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجید جان ، یه کم بیشتر توضیح بده . دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ منظورت از عکس پیوند چیه ؟ اگه آیکن کنار لینکها منظورته که خب میتونی از تصاویر موردنظرت با فرمت gif استفاده کنی و اونو جایگزین تصویر فعلی کنی اگه هم بحثت سر چیز دیگریست که باید توضیح بدی موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجید جان ، یه کم بیشتر توضیح بده . دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ منظورت از عکس پیوند چیه ؟ اگه آیکن کنار لینکها منظورته که خب میتونی از تصاویر موردنظرت با فرمت gif استفاده کنی و اونو جایگزین تصویر فعلی کنی اگه هم بحثت سر چیز دیگریست که باید توضیح بدی موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): آقا مصطفی فرض کن به سری عکس به صورت آکاردونی حرکت کنند که هر کدام از این عکس ها به یه سایت لینک شده باشه ok اخوی؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 در ادامه صحبت دوستمون یک نمونه واست میذارم سایت: www.ahni.ir زیر سایت ببین چطور لینک کردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 در ادامه صحبت دوستمون یک نمونه واست میذارم سایت: www.ahni.ir زیر سایت ببین چطور لینک کردم؟ نه سعید جان اینطوری نه می خوام عکس ها تو همون قسمت لینکدونی به صورت آکاردونی حرکت کنند(مثلا بالا به پایین یا بالعکس) بعد روی هر عکس که کلیک کنی بره تو او ن سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 منهم دنبال این افزونه هستم هنوز پیدا نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید با استفاده از تگ marquee داخل یک ماژول html دستی اینکار رو انجام بدید تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20698-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید با استفاده از تگ marquee داخل یک ماژول html دستی اینکار رو انجام بدید تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20698-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از اینکه پاسخ دادید دقیقا همین کار رو انجام داده بودم ولی گفتم شاید ماژولی باشه که با افکت های بهتر اینکار رو انجام بده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر