WebAmir 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام چطور میشه یک صفحه به صورت دستی ایجاد کرد؟ مثلا با آدرس : www.site.com/page1 پیشاپیش ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود اگر صفحه جداگانه که از قالب سایت استفاده نکنه و جداگانه باشه شما میتونید یه صفحه html طراحی کنید با هر نامی مثلا page1 بعد صفحه رو تو روت سایت آپلود کنید همین با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در اسفند 90 سپاس صفحاتی که خوده جوملا میسازه کجا هستن؟ اگه بخوام از قالب استفاده کنم چی؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 از مدیریت جوملا فکر نکنم همچین کاری بشه انجام داد فقط یه افزونه بود که میشد این کار رو انجام داد که اسمش متاسفانه یادم نمیاد اگر یه جستجو بکنید تو انجمن فکر میکنم زود تر به نتیجه برسید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما نمیتونی در جوملا صفحه دستی با قالب جوملا بسازی تنها کار استفاده کردن از سیستم HTML دستی هست که میتونی باهاش یک ماژول بسازی و هرجای صفحه مورد نظر که خواستی نمایش بدی یعنی هر قسمت صفحه مورد نظرت رو با HTML دستی جداگانه طراحی کنی و بعد همه رو در یک صفحه بخصوص فقط قابل نمایش قرار بدی!!! یکم خلاقیت داشته باشی دیگه نیاز پیدا نمیکنی بخوای پست بزنی و منتظر بمونی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما نمیتونی در جوملا صفحه دستی با قالب جوملا بسازی تنها کار استفاده کردن از سیستم HTML دستی هست که میتونی باهاش یک ماژول بسازی و هرجای صفحه مورد نظر که خواستی نمایش بدی یعنی هر قسمت صفحه مورد نظرت رو با HTML دستی جداگانه طراحی کنی و بعد همه رو در یک صفحه بخصوص فقط قابل نمایش قرار بدی!!! یکم خلاقیت داشته باشی دیگه نیاز پیدا نمیکنی بخوای پست بزنی و منتظر بمونی یا علی من میخوام کلا خودم "یه صفحه طراحی کنم و بذارم جزو صفحات سایتم" نه اینکه یه قسمت از یه صفحه رو تغییر بدم!! روشی که هاشمی عزیز گفت خوبه اما میخوام که صفحه ای که خودم درست میکنم هم زیر مجموعه صفحات جوملا باشه و یه چیز دیگه هم میخواستم بدونم,اینکه صفحاتی که تو جوملا ساخته میشن کجا تشیف دارن.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر