سروش 40 ارسال شده در اسفند 90 <?php echo $headTxt; ?> Joomina Forum!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در اسفند 92 من اصلا مثال رو متوجه نشدم میشه با یه مثال کامل تر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 من اصلا مثال رو متوجه نشدم میشه با یه مثال کامل تر توضیح بدیدگمان می کنم فردیدشان (منظورشان) این باشد <html> <body> <?php $a= 10; $b = 15; $c = ($a + $b)/2; ?> //exit php <p> average <?php echo $a; ?> and <?php echo $b ?>; is equal to <?php echo $c; ?> </body> <html> و نتیجه می شود average 10 and 15 is equal to 12.5 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام هدف اصلی بحث این تاپیک بر این بود که در ترکیب زبانهای html و php یک قانون وجود دارد و آن اینکه شما مجازید در بین کدهای html از کدهای php استفاده کنید ولی عکس این حالت صادق نمیباشد ! حالت درست <html><?php ?></html> حالت نادرست <?php <html></html> ?> مثالی که در پست اول هست و همچنین مثالی که تیرداد عزیز قرار دادند گویای همین مطلب است موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سپاس از سرور گرامی جناب صفرعلی یک روشنگری کوچک هم اگر انجام بدم گمان می کنم دیگر این بخش به فرجام برسد. همان گونه که جناب آقای صفرعلی فرودند نمی توان تگ html را بی واسطه در php گذاشت ولی در چناچه به انجام این کار ناگزیر باشیم یعنی اگر بخواهید تگ های html را در php به کار ببرید باید فرمان echo را بکار بگیرید. بدین سان : <?php echo "<div><p> this is a paragraph </p></div>" ; ?> گرچه در این روش به کارگیری " و ' باید با موشکافی بیشتری انجام پذیرد.نمونه: <?php echo '<a href ="http://www.joomina.ir"> joomina </a>'; ویرایش شده اسفند 92 توسط تیرداد افزودن نمونه دوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر