vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان سایت من با همه مرورگرا باز میشه اما تو اینترنت اکسپلورر 8 مطالب صفحه اصلی را نشون نمیده. درحالی که منو ها و همه چیز نشون داده میشه اما مطالب نه. و باز این در حالیه که مطالب تو صفحات جانبی نشون داده میشن. گیج شدم. یه بررسی بکنین و اگر مقدور هست راهنمایی کنین. http://www.8art.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 لطفا به نوبت آخرین الحاقاتی را که به سایت اضافه کرده اید چک کنید. حتما مربوط به یکی از آنهاست. من قبلا برخورد کرده ام. چون صفحات جانبی به صورت صحیح نمایش داده می شوند مشکل از قالب نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 ممکنه ماله قالب هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 تموم امکانات نصب شده روی سایت را حذف کردم ولی فایده نداشت. دموی قالب اصلی با اینترنت اکسپلورر مشکل نداره و کاملا درست باز میشه. نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 در ابتدا که استفاده کردید درست کار می کرده و یا از همان اول اینطوری بوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 والا اون اول تست نکردم. الان متوجه شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 قالب تغییر داده نشده را مجددا نصب کنید و نتیجه را ببینید. من قبلا در باره یکی از ورژن های Prototype که برای Light View استفاده می شد چنین مشکلی داشتم. شاید هم اصلا این قالب با نسخه 8 اینترنت اکسپلورر مشکل داشته باشد. یادداشت های طراح قالب و یا کاربران احتمالی رو بخوانید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام ممکنه مشکل شما به خاطر کپی /پیست از محیط ورد باشه. مطلبتون رو در نت پد کپی کنید و از اونجا و از ابتدا در ادیتور جوملا پیست کنید. یا حـــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر