رفتن به مطلب
ایزدی مقدم

درخواست طراحی و برنامه نویسی افزونه خرید و فروش و مبادله ارز

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من دنبال یک افزونه میگردم که این ساز و کار رو داشته باشه :

من دو نوع کاربر دارم . خریدار و فروشنده ارز . سناریوی کار بدین صورت هست که کاربر اگر

کاربر خریدار هست در سایت ثبت نام میکنه و سپس جهت ثبت خرید فرم خرید ارز رو که فیلد های تعداد ارز درخواستی ، نوع ارز و قیمت درخواستی واحد ارز . یعنی من 1000 دلار میخام و هر دلار رو هم 1200 میخرم و سیستم اطلاعات ارسالی کاربر رو در ستون خریداران در صفحه بازار نمایش بده

اگر کاربر فروشنده هست در سایت ثبت نام میکنه و سپس جهت ثبت فروش فرم فروش ارز رو که فیلد های تعداد ارز جهت فروش ، نوع ارز و قیمت فروش واحد ارز . یعنی من 1000 دلار دارم و هر دلار رو هم 1300 میفروشم و سیستم اطلاعات ارسالی کاربر رو در ستون فروشندگان در صفحه بازار نمایش بده

سپس کاربران دیگر بیان و با توجه به نیازی که دارن یعنی یا ارز میخان و یا ارز میفروشن ، پیشنهاداتی که موجود هست رو ملاحظه و در صورت تمایل روش کلیک کنن و درخواست خرید یا فروش ارز رو از کاربر مربوطه بدن و سپس یک آلارم برای من به صدا دربیاد که متوجه بشم که کاربری سفارش خرید و یا فروش ارز داده و من این دو کاربر رو به هم لینک میکنم .

بناربراین از افزونه نویسان محترم جومینا درخواست میکنم که با توجه به توضیحات فوق پیشنهادات و ایده های خود و در نهایت قیمت و زمان پیشنهادی خود را جهت طراحی این افزونه مطرح کنن . برای شروع یه افزونه ساده میخام اما در آینده و با توسعه فعالیت و افزایش کاربران قطعا افزونه رو ارتقا میدم .

ضمنا اگر هم افزونه ای موجود هست که کار منو راه بندازه لطفا معرفی کنید . خدا خیرتون بده :thankyou:

منتظرم . یاعلی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

دوست عزیز بنده که در سایت اصلی جوملا هم چنین چیزی ندیدم

از دوستان توسط پیام خصوصی درخواست بدید تا براتون بنویسن

یا علی

لینک به ارسال

سلام دوستان .

بروبچ افزونه نویس جومینا ، لطفا پیشنهادات و ایده ها و هزینه و زمان پیشنهادی خود را مطرح کنند تا به توافق برسیم و طراحی افزونه رو شروع کنیم . من عجله دارم

یاعلی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...