majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت همه دوستان اول بازم یه تشکر بلند بالا می کنم از دوست عزیزم "سعیدحمزه زاده" که به بهترین نحومشکل منو حل کرد واقعیتش رفقا من از برنامه نویسی خیلی سر در نمیارم.می خواستم قالب سایتمو با ie ها هماهنگ کنم ولی نتونستم. کسی هست که زحمت این کارو بکشه>برای کسی که بلد باشه خیلی کار نداره اگه کسی این زحمتو قبول می کنه فایل قالبو براش بزارم کسی هست؟؟؟؟آقا کار ثوابه ها!!!!!!!!! کسی نبود؟؟؟؟!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز قبلا در این بابا مقالی نوشتم بهتر مطالعه کنید .../ سرچ کنید کافیه کمی css بلید باشید / اگه در نت سرچ کنید آموزشهای زیادی برای css پیدا کنید. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 چرا کسی جواب نمیده حداقل یه نه بنویسید بفهمیم افسردگی نگیریم ولی انصافا اگه کسی می تونه اانجام بده کارشخصی نیستا .پواب داره با سلام دوست عزیز قبلا در این بابا مقالی نوشتم بهتر مطالعه کنید .../ سرچ کنید کافیه کمی css بلید باشید / اگه در نت سرچ کنید آموزشهای زیادی برای css پیدا کنید. زندگیتان سپید آقا سلام بنده مقاله ها ی شخص شما رو تو مجموعه ها دیدم.شرمنده واقعیت من همون یه کم cssهم بلد نیستم وگرنه مزاحم نمی شدم اگه انجام دادید ممنون می شم اگر هم نه بازم ممنون.طلب که نداریم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز جواب دادم ! دقت کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجید جان ممنون از لطفت مشکلت با IE چیه؟ کجاها مشکل داری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجید جان ممنون از لطفت مشکلت با IE چیه؟ کجاها مشکل داری؟ سلام آقا سعید آقا ما دیگه رومون نمی شه به شما زحمت بدیم ولی شرمنده واقعیت قالب سایت من روی ie ها خوب باز نمی شه و تقریبا کلا مشکل داره واقعیتش اینکه من مقاله های فارسی سازی رو خوندم ولی چون خیلی سر در نمیارم نتونستم کاری بکنم حالا من فایل قالبمو می زارم عجله هم ندارم اگه برات زحمت نیست و هر وقت فرصت کردی ابن مشکلو حل کن اگه هم نکردی بازم ندیده دوست دارم اخوی دمت گرم یا علی فایل قالب سلام مجید جان ممنون از لطفت مشکلت با IE چیه؟ کجاها مشکل داری؟ سلام آقا سعید آقا ما دیگه رومون نمی شه به شما زحمت بدیم ولی شرمنده واقعیت قالب سایت من روی ie ها خوب باز نمی شه و تقریبا کلا مشکل داره واقعیتش اینکه من مقاله های فارسی سازی رو خوندم ولی چون خیلی سر در نمیارم نتونستم کاری بکنم حالا من فایل قالبمو می زارم عجله هم ندارم اگه برات زحمت نیست و هر وقت فرصت کردی ابن مشکلو حل کن اگه هم نکردی بازم ندیده دوست دارم اخوی دمت گرم یا علی فایل قالب فایل اصلاح شده دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود دوست عزیز اگه نمیخواید قالبتون رو شخص دیگری دانلود کنه لطفا در انجمن لینک دانلود قرار ندید از طریق پیغام خصوصی لینک رو برای دوستمون ارسال کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 مجید جان شما پیام خصوصی بده مشکلت رو حل کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر