rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلا م من نصب کردم اما قارسی نیست یه فاله زیپ داره فارسی چی کارش کنمفایله زیپو چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 فایل زیپ فارسی رو باید در فولدر زبان اکسترکت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 زبان کجاست تو model پوشه languge داره خوب اونجا؟؟بعدشم اکسترک میشه یه پوشه ایجاد میشه به نامهfarsi languageهمونو بریزم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 زبان کجاست تو model پوشه languge داره خوب اونجا؟؟بعدشم اکسترک میشه یه پوشه ایجاد میشه به نامهfarsi languageهمونو بریزم؟؟ شما فایل زبان رو قرار بده تا ببینم فولدرهای داخلش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز لطفا نام اسکریپت رو به صورت کامل بنویسین , ضمنا پست اولتون بسیار نا مفهوم بود!!! نام پست هم به اسکریپت دوستیابی تغییر نام یافت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 http://www.p30vel.ir/7583-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-3-0-0-1%E2%80%8E-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-phpfox.html این لینکی هست که من گرفتم نصب کردم en هست میخوام قارسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اسفند 90 تا جایی که من اطلاع دارم فایل زبان این رو مترجمش داره میفروشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما اگر فایل زبان رو داری قرار بده بهت بگم چطوری اکسترکت کنی اما اگر نداری خودت میتونی زحمت بکشی در داخل فولدر language اقدام به فارسی سازی کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 خوب بهم بگو فایل زبانو دارم ایناهاش http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13305200081.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 برای این اسکریپت باید در مسیر include\xml\language\ یک پوشه بسازید مثلاً fa و تمامی فایل های زبان را در آنجا بریزید سپس به ادمین اسکریپت رفته و از منوی Extensions گزینه Import Language pack را بزنید و این فایل را روی install روبروش کلیک کنید پس از نصب در مدیریت زبان فارسی را set as default کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 ادمین اسکریپ کجاست.این از کجا میره ادمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 بعد از آدرس دامین این کلمه را اضافه نمائید: index.php?do=/admincp/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 اقا فارسی شد اما میخوام دوباره برم ادمین نمیدونم کجاستاز خوده اول صفحه بدون تایپ نمیشه؟؟میشه ادمینم فارسی بشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست عزیز یا به همون روش که گفتم وارد ادمین بشو، یعنی آن آدرس بعد از دامین و یا در همون بخش سایت آن بالا باید دکمه admincp داشته باشه برای فارسی شدن آن هم باید فایلش را داشته باشید و یا دستی این کار را انجام بدهید که فکر نمی کنم انقدر ضروری باشه چون آنهایی که نیاز به فارسی بودنش هست فارسی شده و بقیه هم انقدر کلماتش در زبان ما تکرار شده که دیگه کلمات انگلیسیش هم فارسیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر