leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام میخواستم توسط ماژول html دستی یه سری مطالب رو داخل یک موقعیت قرار بدم اما مشکلم اینجاست که مطالب خیلی بلند هستند... حالا چه طور باید اسکرول واسش درست کنم؟ یعنی توی جای کم حدود 100 خط مطلب بزارم... داخل کادر کوچک.... کسی کدشو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 Door number 1 Door number 2 Door number 3 هر خط رو جای اینا قرار بدم؟ خوب این طوری خیلی بلند میشه دوباره که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 Door number 1 Door number 2 Door number 3 هر خط رو جای اینا قرار بدم؟ خوب این طوری خیلی بلند میشه دوباره که شما به ازای هر گزینه یک کد باید بنویسی عزیز عنوان این تنها راه ایجاد یک لیست با اسکرول هست که من بلدم. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 نه این فایده نداره این برای نمایش چند لینک در یه کادر هست من میخوام حدود 100 لینک روتو فضای کوچیک با اسکرول بزارم. خیلی ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 آخه من دیگه به شما چی بگم؟؟؟ یا باید یک اسکریپت بنویسی که از بانک بخونه نمایش بده یا دستی وارد کنی دیگه داداش گرفتی مارو؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 عزیز ممنون به خدا راضی به زحمت نیستیم:thankyou: ببین الان لینک باکس ها رو دیدین؟ قسمتی هست نوشتن دریافت کد لینک باکس! دیدن کد لینک باکس زیاده داخل جعبه ای هست که اسکرول داره.... رفتم داخل یه لینک باکس ویو سرس رو زدم... قسمت کد اونحاشو ور داشتم متن خودمو جای متن کد لینک باکس گزاشتم و سیو کردم مشکل حل شد... راه رو توضیح دادم برای بعدا دوستان گیر کردن بتونن حل کنن مشکلشونو... ممنون از همه:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box سلام من هم برای ایجاد اسکرول در یک باکس تو مطالب هستم این دستور خیلی خوب است ولی چه جوری می تونم عرض باکس را زیاد کنم؟ Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box Door number 1 Door number 2 Door number 3 This box سلام من هم برای ایجاد اسکرول در یک باکس تو مطالب هستم این دستور خیلی خوب است ولی چه جوری می تونم عرض باکس را زیاد کنم؟ جواب سوالم رو خودم یه دفعه فهمیدم: اضافه کردن کد style="width: 400px;" در داخل تگ select نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 امکان گذاشتن عکس چه جوری امکان دارد برای این دستور اسکرول؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر