shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان چند تا پرسش یکی اینکه این سیستم انجمن جومینا چی هست ؟ ( احتمالا یکی از انجمن ساز های جوملا هست ؟؟؟) همانطور که می دونید جوملا بعد از یک مدت خودش اتوماتیک logout میشه میشه این زمان رو زیاد کرد اما میگن که مشکل امنیتی ایجاد می کنه چطور میشه کاری کرد با سایت جوملایی که مشکل امنیتی براش پیش نیاد ولی مثل همین فروم جومینا وقتی یک بار توش لوگین کرد تا زمانی که که logout نکرده هر دفعه که وارد میشه وارد حساب اش بشه ونیاز به لوگین مجدد نباشه با سپاس.... ----------------------------------------------------------------------------------------------- به سلامتی آقای اصغر فرهادی که آبروی ایرانی را بار دیگر خرید و نام ایرانی را بالا برد ----------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در مورد سوال اول ، اگه به کپی رایت انجمن دقت کنید میبینید که نوشته ( قدرت گرفته از مای بی بی ) در مورد سوال دوم هم فکر میکنم اون 15 دقیقه ای که پیشفرض تو جوملاست برای قسمت مدیریته ، برای قسمت سایت فکر کنم باید مدت زمان کش را بالا ببرید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در مورد سوال اول ، اگه به کپی رایت انجمن دقت کنید میبینید که نوشته ( قدرت گرفته از مای بی بی ) در مورد سوال دوم هم فکر میکنم اون 15 دقیقه ای که پیشفرض تو جوملاست برای قسمت مدیریته ، برای قسمت سایت فکر کنم باید مدت زمان کش را بالا ببرید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): بله ، شما درست می فرمایید ، منظور من هم همین است - چرا که با افزایش کش امنیت کاهش پیدا می کند و این برای سایت و کاربر سایت خوب نیست منظور من این بود که شاید با یک تنظیم ویژه یا نصب یک افزونه از کوکی ها یا چیزی شبیه به این استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر