majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان سلام من یه مشکلی دارم که خیلی اذیتم کرده:@ وقتی می خوام وارد مدیریت جوملا بشم پیغام Invalid Token رو میده ویا یه صفحه سفید میاد شما رو به خدا کمک کنید ممنون ازتونکسی کمک نمی کنه:dodgy:؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام روی هاست این مشکل را دارید یا در حالت لوکال ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 من تازه واردم .بابا یکی مارو تحویل بگیره چه استقبال گرمی دمتون گرممرسی که جواب دادید وقتی می خوام به مدیریت جوملا وارد شم مشکل دارم با سلام روی هاست این مشکل را دارید یا در حالت لوکال ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی که جواب دادید وقتی می خوام به مدیریت جوملا وارد شم مشکل دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ضمن خوش آمدگویی به شما کاربر عزیز لطفا قبل از فعالیت در انجمن ، قوانین را مطالعه فرمایید و از ایجاد اسپم جدا" خودداری فرمایید دوست عزیز ، مثل اینکه به گفته های من توجه ای نکردید!! سوال من این بود که شما روی هاست ( آنلاین ) این مشکل را دارید یا در حالت لوکال ( آفلاین ) ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر کش جوملاتون رو فعال کردید غیر فعالش کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر کش جوملاتون رو فعال کردید غیر فعالش کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید ببخشید اگه زحمتی نیست یه کم بیشتر توضیح بدیدآقا رفتید چرا بابا من گیرم یه دوستس کارمارو راه بندازه ثواب داره ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا صبور باشید با توجه به اینکه به پنل ادمین سایت دسترسی ندارید شما در هاست فایل configuration.php رو باز کنید و عبارت زیر رو پیدا کرده و مقدار 0 رو به 1 تغییر داده و ذخیره کنید var $caching = '0'; پوشه chache رو هم باز کنید و تمام محتویاتش رو به غیر از فایل index.html حذف کنید نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا صبور باشید با توجه به اینکه به پنل ادمین سایت دسترسی ندارید شما در هاست فایل configuration.php رو باز کنید و عبارت زیر رو پیدا کرده و مقدار 0 رو به 1 تغییر داده و ذخیره کنید var $caching = '0'; پوشه chache رو هم باز کنید و تمام محتویاتش رو به غیر از فایل index.html حذف کنید نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید انجام شد.ولی درست نشد چه کار ووکنم؟؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 از ابتدای نصب این مشکل رو داشتید یا جدیدا اینطور شده؟ آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده ؟ اعمال تغییرات در هسته یا نصب و حذف افزونه یا فعال و غیر فعال کردن افزونه یا... ؟ در ضمن نفرمودید روی هاست هستید یا لوکال!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 از ابتدای نصب این مشکل رو داشتید یا جدیدا اینطور شده؟ آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده ؟ اعمال تغییرات در هسته یا نصب و حذف افزونه یا فعال و غیر فعال کردن افزونه یا... ؟ در ضمن نفرمودید روی هاست هستید یا لوکال!؟ موفق باشید آقا واقعیت ما یه کامپوننت ترجمه (2زبانه کردن سایت ) نصب کردم بعدشم بلا فاصله پاکش کردم از اون به یعد اینطوری شد ضمنا روی هاستم از ابتدای نصب این مشکل رو داشتید یا جدیدا اینطور شده؟ آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده ؟ اعمال تغییرات در هسته یا نصب و حذف افزونه یا فعال و غیر فعال کردن افزونه یا... ؟ در ضمن نفرمودید روی هاست هستید یا لوکال!؟ موفق باشید آقا واقعیت ما یه کامپوننت ترجمه (2زبانه کردن سایت ) نصب کردم بعدشم بلا فاصله پاکش کردم از اون به یعد اینطوری شد ضمنا روی هاستم ضمنا تازه این مشکلو پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 آقا حل شد. خیلی خیلی خیلی ممنون از آقای سعید حمزه زاده دوست خوبم بازم ممننون از سعید عزیز.واقعا پیگیر بود ممنون سعید جان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر