leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 URL ارائه بازدیدکنندگان شما یک نگاه اجمالی به صفحه خود پست کنید.استفاده از کلمات زیر را به عنوان الهام بخش برای URL جدید. معنی این متن چیست؟کسی میتونه بگه منظورش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این متن مربوط به چه قسمتی است؟ مشکل ترجمه هست و طرف فقط کپی کرده توی مترجم گوگل و متن ترجمه رو عینا در افزونه قرار داده!!! متاسفم! شما بگید این متن در کدوم افزونه هست تا راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این متن ترجمه قسمت مشخص شده با فلش در عکس هست: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 مفهوم این متن: URL باید به صورتی باشه که بیننده سایت بتونه نگاهی اجمالی به سایت داشته باشه(یعنی بتونه از URL بفهمه صفحه مربوط به چیه) شما اگر از کوتاه کننده URL استفاده کنی این امتیاز رو هم بهتون میده موفق باشی دوست من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 خوب چون نمیدونم چه طور از کوتاه کننده ی url استفاده کنم مجبورم سوالی دیگه بپرسم که پیغام خصوصی میدم قوانین رو نقض نکنه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خوب چون نمیدونم چه طور از کوتاه کننده ی url استفاده کنم مجبورم سوالی دیگه بپرسم که پیغام خصوصی میدم قوانین رو نقض نکنه... ببین دوست عزیز هم پلاگین هایی برای این کار وجود داره هم خود جوملا در بخش مدیریت کلی این گزینه رو داره اگر کمی جستجو کنید حتم دارم پیدا میکنید موفق یاشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اقا اون 3 گزینه برای بهینه سازی موتور های جستجو گر رو بله گزاشتم... که ادرس رو ؟/... دیگه نمیده و میکنه folan.html خوب قبل از اینکه اون ارور رو بده واسه url های سایت اون 3 گزینه فعال بوده... ایا این پلاگینی که گفتین برای این نصب کنم که کار اون 3 گزینه رو انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای کوتاه کردن آدرس ها می تونید از افزونه های sef مثل acesef استفاده کنید که فارسی شدش هم تو انجمن هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز گزینه آپاچی شرایط خودش رو داره که مربوط میشه به فایل .htaccess لطفا زحمت بکشید کمی جستجو کنید متوجه میشید قبلا بحث شده آموزش هم موجوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز گزینه آپاچی شرایط خودش رو داره که مربوط میشه به فایل .htaccess لطفا زحمت بکشید کمی جستجو کنید متوجه میشید قبلا بحث شده آموزش هم موجوده اقا میگم این کارا رو انجام دادم همه رو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 AceSEF در جومینا ویژه شده!!! چی کار کنم پس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 عزیز ذل شما در گوگل جستجو کن پیدا میکنی باد علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 بله الان نصب کردم... تنها نصب کردن کافیست؟نیازی نیست دیگه جای دیگه کاری داخلش انجام بدم که؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این متن ترجمه قسمت مشخص شده با فلش در عکس هست: ببینید دوست عزیز من اون چیزی رو که شما گفتین رو به خدا انجام داده بودم از قیل! تنها چیزی که من متوجه شدم در مورد 2 درصد بالا تر بردن سئو این بود که منوی من ابشاری بود و همه لینکهای مرتبط در صفحه نمایان نبود! خوب یک منوی جدا ساختم و با ماژولی نمایشش دادم کنار سایت حال لینکهای داخلی رو بهتر داخل صفحه نشون میده اون عکس بالا بود اینم عکس حال: البته بگم اون متن هنوز پا برجاست در عکس!!! الباقی رو میدونم از قالب هست(اون 6 درصد باقی مونده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 الهی قربونتون برم سایت که در جا ایندکس نمیشه شما تحمل کن بذار 2 روز بگذره بعد نتیجه رو ببین عجله کار شیطونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اقا اینکه رنک نمیخواد نشون بده 2 روز واسم واسه ایندکس شدنش... این یه انالیز میکنه بررسی سریع برای اینکه درصد سئو سایت چقدره... اعلام نتیجه این مثلا 100% نشون دهنده محبوبیت سایت واسه موتورهای جستجو گر هستش... این طبق بررسی های اونا میگه فلان درصد .... اون مقدار رنک گوگل هستش که برای ایندکس شدن باید صبر کرد چند روز... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز متوجه هستم بنده هم بالاخره کارم اینه شما یه زحمت بکش از سیستم های دیگه استفاده کن جهت بررسی مطمئن باش مثلا اگه با سیستم خود مایکروسافت چک کنی بیشتر از اینا از شما خطا میگیره!!! متوجه شدی حالا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اره الان با 3 سیستم دیگه گرفتم : یکیش 93% بود یکی دیگش هم 84% بود اون یکی هم ادرس 404 ها رو فقط قرمز میکرد همیشه که دیگه همه رو ok نشون داد سایتی هم هست به ادرس host-tracker.com که حدود 40 تا لینک پیدا کرد همه رو ok نشون داد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دیدی گفتم عزیز دلم؟ پس نمیتونی روی پیغام یک سایت حساب کنی برو حالشو ببر سپاس فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر