amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من جوملا رو روي دومين اصليم نصب كردم و حالا ميخوام همون نسخه جوملا رو روي ساب دمينم نصب كنم تا بتونم اونجا يك فروم درست كنم(مثل كاري كه جومينا كرده). اولا مشكلي پيش نمياد؟ دوم اين كه از نظر SEO فعاليت هاي من در ساب دومينم باعث بهتر شدن رنكينگ دومين اصلي ميشه يا نه؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام نه / از نظر سئو کار خوبی نیست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 ببین دوست عزیز ساب دامین ربطی به دامین اصلی نداره! ممکنه در ساب دامین که طراحی میکنی با سئو مشکل داشته باشی ولی با سایت اصلی تداخلی نداره! بنده خودم یک سایت طراحی کردم یکی در فولدر fa دیگری در فولدر en هیچ مشکلی هم از نظر سئو و رنکینگ ندارم در گوگل هم گزینه اول هست! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام ساب دامین به دامین اصلی ربط داره اگر در ساب دامین شما اطلاعات و مطالبی غیرمرتبط با دامین اصلیت داشته باشی رو سئو اثر منفی داره اما اگه مثل جومینا انجمنت رو روی ساب دامین بسازی و مطالبش مرتبط با دامنه اصلی سایتت باشه از نظر سئو مشکلی نداره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر