padidehco 9 ارسال شده در اسفند 90 سلام به همگی من از ویرایشگر jce استفاده می کنم و یک مشکل بزرگ دارم در قسمتی که می خواهیم یک مطلب اضافه کنیم در داخل ویرایشگر بکگرانک قالب سایت نمایش داده می شود چه در قسمت مدیریت و چه در قسمت سایت من می خواهم که بکگراند این سفید باشد این هم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 سلام این مشکل با تعویض قالب رفع میشه قالب رعد که سایت جومینا هم منتشرش کرده بود همینطوری بود قسمت مدیریت رنگش مشکی میشد ربطی به ادیتور نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اسفند 90 سلام این مشکل با تعویض قالب رفع میشه قالب رعد که سایت جومینا هم منتشرش کرده بود همینطوری بود قسمت مدیریت رنگش مشکی میشد ربطی به ادیتور نداره چطوری می تونم قالب را ویرایش کنم که درست بشه این هم آدرس قالب سایت http://honer.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام کافیه کلاس مربوطه رو تغییر نام بدید احتمالا هر دو از یک کلاس استفاده می کنن باعث تداخل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، من هم قبلا این مشکل رو داشتم شما به تاپیک زیر مراجعه مشکل حل میشه پس زمینه ادیتور JCE موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر