nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من سایتم با اینترنت اکسپلورر مشکل داره یعنی بعضی منو ها و یه سری مطالب رو نمایش نمی ده البته اون لینک هایی که تویه انجمن برای راهنمایی دوستان داده بودید رو خوندم ولی نمی توننم مشکلم و حل کنم لطفا راهنمایی کنید www.sajadehedayat.com اینم آدرس سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مقاله ای که آقای شمسی در انجمن قرار دادند رو خواندید ؟ انجام دادید ؟ http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 متاسفانه نمی دونم این کدها رو کجا باید بکار ببرم و اینکه منظور از Atropat IT _ Joomina .IR چی هست لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان من منتظر راهنماییتون هستم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز مشکل با ie به کنار هم باشه شما قالبتون کلا اسکرول افقی داره! مرورگر اپرا-موزیلا فایر فاکس تست کردم همین اسکرول رو داشتن... تست کنید یکی از افزونه ها مشکل ایجاد کرده احتمالا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 لطفا بگید چه جوری باری ie درستش کنم البته دارم اون افزونه رو هم پیدا می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لینک موجود در پست 2 رو خوب بخونید و هر سوالای در مورد مقاله داشتید همونجا بپرسید جواب داده خواهد شد . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر