alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام چند روزه بدونه اینکه افزونه ی خاصی دانلود و نصب کرده باشم زیر منو ها در قسمت مدیریت سایت نشون داده نمیشن.جستجو کردم نوشته بود باید کش رو غیر فعال کنید.ولی در قسمت تنظیمات سایت اصلا نمیتونم به تب سیستم برم که اگه احتمالا از کش باشه غیر فعالش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 فکر میکنم متو تولز رو فعال کردی از php admin برو تو تب پلاگین هات بعد موتوتولز رو پیداشکن بعد کد فعال بودن باید رو یک باشه تو صفرش کن( غیر فعالش کن) احتمال زیاد درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 باسپاس از شما.همان طور که گفتم کار خاصی نکردم البته دیتابیس رو چک کردم همچین پلاگینی نبود.ضمنا رو سایت ویرچومارت با الحاقاتش (فروشگاه ساز جومینا)نصبه.با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام کش رو از طریق فایل کانفیگ غیر فعال کنید البته قبلش مطمئن شید ادمین سرور در حال کار روی سرور نیست یا تغییراتی اعمال نکرده ولی فرمودید کار خاصی نکردید با اینحال اگر تغییر کوچکی هم داده باشید میتونه مهم باشه... ! کش رو هم خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر.کش رو خالی کردم ضمنا در فایل کانفیگ هم کشینگ صفر یا غیر فعال بود.دیگه میتونه از چی باشه؟ضمنا از همون هاستینگ وروهمون سرور سایت دیگه هم دارم که مشگلی ندارن.دیگه از چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یک بار بسته نصبی جوملا را روی هاستتون اکسترکت کنید و پوشه Installation را بدون نصب جوملا حذف کنید نکته مهم : قبلش بک آپ یادتون نره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 راهی غیر از این نیست دیگه؟ چون علاوه بر حل مشکل میخام بدونم دقیقا مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 دوستان خواه کمک کنید.جوملا رو هم اکسترکت کردم ولی بازم درست نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوستان خواه کمک کنید.جوملا رو هم اکسترکت کردم ولی بازم درست نشد! دوست عزیز با چه مرورگری امتحان میکنی؟ در قسمت مدیریت قالب نصب کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با IE و FF امتحان کردم.خیر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگر خودتون کاری کردید و بعد از اون این مشکل پیش آمده بفرمائید ؟ اگر خیر، ابتدا از طرف سرور مطمئن شید که ادمین سرور تغییراتی در سرور اعمال نکرده باشه که باعث این مشکل شده باشه از فایل htaccess یک کپی بگیرید و بعد حذف اش کنید محتوایت پوشه های cache و tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید مشکل رو بررسی کنید نهایتا اگر نتیجه نگرفتید جدید ترین بک آپتون قبل از بروز این مشکل رو ریستور کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با سپاس از شما.این کارا روهم کردم جناب فرحزادیان.ولی بازم درست نشد.با توجه به اینکه از بعد بکاپ خیلی تغیرات در محتوا دادم خیلی زمان از دست میدم.راه دیگری به ذهنتون نمیرسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام آخرین بک آپی که خودتون گرفتید یا آخرین بک آپی که سرور گرفته!؟ آخه عجیب هست که نه شما کاری کردید که اینطور شده باشه نه ادمین سرور!!! از ادمین سرور بپرسید جدید ترین بک آپ برای چه زمانی هست! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 آخرین بکاپ خودمو گفتم. با ادمین سرور هم تماس گرفتم و گفتن کارخاصی نکردن البته سایت دیگه هم رو اون سرور دارم که مشکلی نداره.پس با ادمین تماس بگیرم و بگم آخرین بکاپ روبرگردونن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 بله البته حتما بک آپی رو بگید ریستور کنن که نصب به تاریخ بروز مشکل جدیدتر باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام.متاسفانه ادمین سرور گفتن که آخرین بکاپ مربوط به پنجشنبست .یعنی بعد از بروز مشکل.حالا باید چیکار کنم.البته خودم با آکیبا بکاپ یه بکاپ گرفته بودم ولی الان به منو دسترسی ندارم که آکیبا رو اجرا کنم راه دیگه ای نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگر با آکیبا بک آپ گرفتید از طریق هاست می تونید بک آپتون رو دانلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 میشه کمی راهنمایی بفرمایید.راستش تلاش کردم ولی نتونستم این کارو انجام بدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 فکر می کنم مسیر زیر باشه... بررسی کنید: administrator/components/com_akeeba/backup موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با سپاس همانطور که گفتم قبلا به این مسیر رفته بودم ولی بکاپ نبود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 !! یک کار دیگر هم می تونید انجام دهید مسیر زیر رو به لینک صفحه مدیریت خود اضافه کنید: /?option=com_akeeba&view=buadmin بعنوان مثال بصورت زیر می شه: http://www.yoursite.com/administrator/?option=com_akeeba&view=buadmin بک آپ رو دانلود کنید و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام . خوشبختانه مشکل با کمک جناب فرحزادیان برطرف شد و چون گفتم تاپیک بدون نتیجه رها نشه عامل مشکلو اینجا بگم که همون پلاگین تداخل جی کویری ها بود که با غیرفعال کردنش مشکل هم برطرف شد.یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر