mehdighasemi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان سایتم هر چند وقتی دوچار مشکلی میشه واین ارور رو میده و پشتیبانی مجبور میشه هاست رو به یکی دو هفته قبل برگردونه کسی میدونه مشکل از کجاست: Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 1 bytes) in /home/admini/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 90 با مدیر هاست تماس بگیرید و خطا را براشون ارسال کنید تا پی اچ پی مموری را براتون افزایش بدند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در اسفند 90 آقا ممنون از راهنمائیتون و لی پشتیبانی هاست میگه نمیدونم مشکل کجاست امکانش هست خودم که دسترسی به هاست دارم این کار رو انجام بدم ؟ میشه ؟چطوری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزبز شما ارور رو براشون بفرست متوجه می شن چون خیلی تابلو هست مگر اینکه نخوان این حجم رو افزایش دهند !!! این مورد رو حتما مدیر سرور باید انجام بده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، به قول آقای فرحزادیان ، حرفشون کاملا تابلوئه . چون این کار فقط از دست ادمین سرور برمیاد و بس . برای اینکار میبایست در فایل php.ini مقدار memory_limit را افزایش دهند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در اسفند 90 باسلام و تشکر مگه بابت اینکار متحمل هزینه میشن که انجام نمیدن ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام هزینه که نداره اما خب به سرور فشار میاد اونا هم اینکارو نمیکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در اسفند 90 من روی همین هاست انجمن mybb هم نصب دارم و ازش استفاده میکنم و مشکلی هم نداره چجوری میشه که جوملا کار نمی کنه ولی انجمن درسته ؟ شاید مشکل از جای دیگه ای باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خب ممکنه تو جوملاتون اسکریپت یا فایلی داشته باشید که به سرور فشار زیادی وارد میکنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در اسفند 90 مشکلم حل شد یک فایل php.ini باید تو هاست درست میشد و مقدار مموری لیمیت افزایش میافت . البته به همین راحتی هم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بله ، این راه هم تا حدودی شدنی هست ولی همیشه نه . چون روی بیشتر هاست ها این روش جواب نمیده و تغییرات فقط باید به دست ادمین سرور صورت بگیره حالا شانس شما اینگونه بوده که مجاز به این کار باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر