مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان و در جایی دیم که گفته بودند ساب دامین برای پکیچ رنگ خوب نیست یعنی پکیچ رنگ صفحه اصلی سایت اثر نداره آیا دوستان این حرف تایید میکنند یا نه به نظر شما کدوم بهتره www.refagat.ir/forum www.forum.refaga.ir و کدوم در پیکچ رنگ موثر است این یه مسله حیاتی برای مدیران سایت میباشد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 طبیعی هست که وجود نام در انتهای آدرس اصلی سنخیت بیشتری با سئو و فراخوانی از طریق موتورهای جستجو دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام رضا جان من هم میدونم میخوام بیشتر بدونم چرا و چگونه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 من اطلاعات تخصصی در این زمینه ندارم. اینکه آدرس yoursite/forum را شنیدم که بسا بهتر از آدرس yoursite/forum.php هست. اما در باره قرار دادن فروم در ساب دومین، صرفا بدین لحاظ گفتم که دو آدرسی که ذکر کردم متعارف و آشناتر برای موتورهای جستجو هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگر سایتتون زیاد بزرگ نیست، اولی خوبه و اگر سایتتون بزرگه دومی! دلیلم اینه که سایتی که بزرگ نیست فروم بعد اسلش بار اعتباری رو می بره رویه دامین اصلی ولی وقتی ساب دومین هست در واقع مکان جداست و باید سایتتون و فرومتون اونقدر بزرگ باشه که تبادل لینک بین سایت اصلی و فروم و سایت های دیگه باعث بشه هر دو رنکشون بیاد بالا! این صحبتم ممکنه درست نباشه! آخه گوگلم دقیقا نمی گه!!! یا حـــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر