دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام توسط این ماژول می توانید برای سایت جوملایی خود یک منوی آبشاری زیبا (مگا منو) بسازید کافیست فایل زیپ را دانلود کنید. پس از اکسترکت ماژول و پلاگین را نصب کرده و پلاگین را فعال کنید و ماژول را در موقعیت موردنظر خود منتشر نمایید افزونه در جوملای جهانی دموی افزونه انجمن پشتیبانی از افزونه دانلود از سرور سازنده دانلود از سرور جومینا موفق باشید 1 واکنش ها : mal2moh به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 با سلام. همونطور که از اسم این افزونه پیداست ، برای ساخت منوی ها عمودی و آبشاری به کار می رود. من css این افزونه را بهینه کردم و برای شما دوست عزیز برای دانلود می گذارم.(البته این سه تا استایل داره که بهترینش css3 بود که من همین را rtl کردم.) البته شاید نیاز داشته باشه که زبانش هم فارسی بشه.(که چون تنظیم خاصی نداره ، فکر نکنم لازم باشه.) اسکرین شات RTL شده: لینک جوملای جهانی دمو آنلاین دانلود 1 واکنش ها : mal2moh به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید من نصبش کردم درست کار می کنه فقط نمی دونم چرا نوشته هاش از سمت چپه و همچنین داخل جای خودش قرار نگرفته با توجه به قالبم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام نسخه ترجمه شده رو دانلود کردید ؟ قالبتون فارسی هست /. زندگیتان سپید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 در این ماژول می تونیم تنظیم کنیم که منو ها در مثلا فوتر قرار گیرند و به طرف بالا باز شوند! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام نسخه ترجمه شده رو دانلود کردید ؟ قالبتون فارسی هست /. زندگیتان سپید من نمی دونم کدوم فارسی اول اون که در ارسال 1 هست را ریختم نشد حذفش کردم و ارسال 2 را دانلود و نصب کردم باز هم نشد خودتون که مشاهده می کنید چطوریه میشه درستش کرد اگه می خواید براتون مشخصات ادمین را ارسال کنم درستش کنید برام به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلامکاربر محترم ، جناب sunboys لطفا قوانین انجمن توسعه افزونه های فارسی را رعایت فرماییدطبق قوانین این بخش از انجمن ، طرح کردن مشکلات پیرامون افزونه های معرفی شده ممنوع میباشدتاپیک قفل شد !موفق و پیروز باشیدیا حق:64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر