armin121 1 ارسال شده در شهریور 89 دوستان برای ساخت فروم از کدوم یکی از این دوتا استفاده کنم؟ فروم جومینا با کدوم یکی از اینا ساخته شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در شهریور 89 SMF بهتره از لحاظ امنیت .... نظر شخصی بودش :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 خیر جومینا از mybb استفاده میکنه من زمانی که میخواستم انجمن را راه اندازی کنم خیلی تحقیق کردم و دست آخر mybb را انتخاب کردم ، با اینکه الان هاست فول وارز داریم و میتونیم vb نصب کنیم اما باز هم نیازی به این کار ندیدیم چون انصافا mybb خیلی امکانات داره . 2 تا تیم هم دارن ازش پشتیبانی میکنن که پشتیبانیشون هم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 محض اطلاع دوستان عرض مي كنم كه پشتيبان Mybb در ايران سومين پشتيبان در جهان شناخته شده و گسترش چشمگيري داشته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام فروم پر امکانات » Mybb فروم قوی و کم امکانات (به طور پیش فرض) » SMF هر دو هم پشتیبانان خوبی دارن. البته این نظر شخصیه! یا حــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام منم با نظر علیرضا جان موافقم البته + +... فروم پر امکانات و قولی » Mybb فروم قوی و کم امکانات (به طور پیش فرض) » SMF هر دو هم پشتیبانان خوبی دارن.:idea: phpbb هم یک سیستم قولی {بخصوص امنیت} و خوب هست اما : امکاناتش کم هست و پولی و پشتیبان فارسی ضعیف یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 من smf رو داداش پیشنهاد می کنم اقزونه ها و قالب های بیشتری داره ولی mybb تازه داره یباش یباش می ره بالا هنوز امکانات تاپ نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام شهریان جان میتونید بگید... چرا ؟ کدوم امکانات smf رو میگید ؟ یعنی از مای بیبی بیشتره ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 فروم حرفه ای IPB Board هستش که لایسنس هم دارد. صاحبانش نسبت به Vb هم در باره نال سخت گیر تر هستند. و امکانات منحصر بفرد دارد. برای استفاده رایگان Mbb کاملتر و قابل اطمینانه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام نظر شخصیمه: mybb خیلی قویتره و پشتیبانی فارسی قوی ای داره. نکته مهم اینکه راحتتر به vb تبدیل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر