shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان عزیز یک سوال آیا پلاگینی که برای یکی از کامپوننت های جوملا و پشتیبانی آن در sh404sef نوشته شده است و مخصوص جوملا 1.5 است اما بیان می کند که بر روی نسخه ی 2 به بالا ی sh404 تست نشده است امکان کار کردن دارد یا خیر آیا می توان ریسک کرد و آن را آزمود و در صورت آزمودن و کار نکردن تنها نتیجه آن کار نکردن خواهد بود یا ممکن است مشکلی پیش بیاید من در حال حاضر جوملا 1.5.25 و sh404 نسخه 2.4.5 را دارم با سپاس .... خوش باشید... آزاد و سرفراز ایران... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 روی لوکال تست کنید تا از کارکردش مطمئن بشین. یا علی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyarashasadi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من این افزونه رو نصب کردم حالا نه سایتم بالا میاد نه صفحه ادمین تو را خدا کمک کنید!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام وقت بخیر چه نوع اروری میده؟ در هاستتون جدولش رو حذف کنید تا مدیریت و سایت بالا بیاد. بعد مشکلتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر