masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام.دوستان من يه اسكريپت تو اينترنت پيدا كردم واسه آمار گيري از سايت كه با هر بار رفرش شدن يكي به آمار اضافه ميكنه.حالا مي خوام بدونم چه طوري ازش داخل جوملا استفاده كنم.بايد اين كدها رو كجا بذارم تا كار كنه.ممنون ميشم كمكم كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من همونطور که گفتین این یه اسکریپت هست و باید به صورت جدا جای دیگه ای از هاستتون نصب بشه مثلا تو یه پوشه یا سابدامین. برای آمارگیری در جوملا می تونین از افزونه های آمارگیری یا از سایت هایی که کد آمارگیری میدن(مانند وبگذر) استفاده کنید. یا علی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 آخه هنوز من دارم روي لوكال طراحي ميكنم سايت رو.به خاطر همين نميتونم از سايتي مثل وبگذر استفاده كنم.ممنون ميشم كمكم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما باید این اسکریپت رو در روت هاست یا روت لوکال نصب کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 ببينيد من فقط اين كد رو دارم.جايي كه اين كد رو پيدا كردم فقط همين رو قرار داده بود.گفته بود اين رو نصب كنيد.نحوه نصبش رو بگين ممنون ميشم [align=left][align=right][align=left][align=center]<?php $file_name = "counter.txt"; $file = fopen($file_name, "r"); $count = fread($file,filesize($file_name)); echo($count); fclose($file); $file = fopen($file_name, "w"); $count = $count+1; frwite($file , $count); fclose($file); ?> [/align][/align][/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 این کد رو از کجا به شما دادند؟؟ برای چه کاری دادند؟؟ این کد ربطی به جوملا و قرار دادن اون در مطلب نداره! این کد فایل counter.txt را باز میکنه و سایز اون رو چاپ میکنه و با هر بار اجرا یک عدد به سایز اون اضافه میکنه حالا این کد رو برای چی دادن به شما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 من دنبال یه آمارگیر سایت می گشتم که با هر بار رفرش یکی به آمار سایت اضافه کنه.بعد یه سرچ زدم که تو یکی از سایت ها این کد رو گذاشته بود.گفته بود این اسکریپت رو نصب کنید.دیگه هیچ چیزی نگفته بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر