gordanetakhrib 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من سایتم رو از یه هاست خارجی به سرور خودم انتقال دادم بک آپ گرفتم بعد بازگردانی کردم با اکیبا همه چیز بر می گرده اما صفحه ی اول رو نشون نمی ده این کارو با لکال هم کردم همین جوری شد صفحه اول خالی میاره قالبم هم aura down استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در اسفند 90 لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 احتمال داره بک آپتون مشکل داشته باشه چون اگه رو سرور قبلی کار میکرده و مشکلی نبوده قاعدتا نباید مشکلی تو سرور جدید پیش بیاد! راستی تنظیمات فایل کانفیگتون رو با سرور جدید انجام دادین؟ دیتابیستون رو منتقل کردین؟ لطفا آدرس سایتتون رو بذارین تا دوستان بتونن آنلاین ببینن، شاید کسی چیزی به نظرش برسه! یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز فکرکنم باید فایل configuration.php رو هم ویرایش کنید و مشخصات دیتابیس هاست جدیدتون ومسیر پوشه های log و ..رو وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام mehdi12345 عزیز ، لطفا هنگام پاسخ دهی به سوالات کاربران به تاریخ آخرین پست دقت کنید این تاپیک مربوط به حدود یک ماه پیشه در ضمن اگه استارتر تاپیک هنوز هم مشکل داشت زودتر از اینها بحث رو ادامه میداد لطفا قوانین را رعایت فرمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر