khsnet 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به همه دوستان من سیستم فروش اکانت جومینا رو نصب کردم بعد از تنظیمات لازم به یک مشکل اساسی برخورد کردم بعد از اینکه کاربر محصول مورد نظر را انتخاب کرد و عملیات خرید رو انجام داد قبل از اینکه به بانک انتقال کنه یک ایمیل ارسال میشه که پین کد رو هم ارسال میکنه این در حالی هست که باید بعد از انتقال به بانک و در صورت عملیات موفق این ایمیل ارسال بشه و پین کد رو اسال کنه.البته ایمیل دوم هم ارسال میشه . ولی مشکل اینجاست که ایمیل اول نباید ارسال بشه یا پین کد رو نباید ارسال کنه لطفاَ دوستان راهنمایی کنید ! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود احتمالا از تنظیمات هست و شما تنظیمات رو کامل انجام ندادید. لطفا تنظیمات رو چک کنید. باش تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khsnet 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود احتمالا از تنظیمات هست و شما تنظیمات رو کامل انجام ندادید. لطفا تنظیمات رو چک کنید. باش تشکر با سلام ضمن تشکر از پاسخ شما ولی تمام تنظمیات رو انجام دادممن تمام موارد رو فکر کنم درست انجام دادم ولی این مشکل همچنان پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khosroba 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود احتمالا از تنظیمات هست و شما تنظیمات رو کامل انجام ندادید. لطفا تنظیمات رو چک کنید. باش تشکر با سلام ضمن تشکر از پاسخ شما ولی تمام تنظمیات رو انجام دادممن تمام موارد رو فکر کنم درست انجام دادم ولی این مشکل همچنان پابرجاست دوستان من هم این مشکل رو دارم یشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر