ir_agm 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من هر ماژولي كه نصب ميكنم قسمت پارامترهاي اون ديده نميشه كمك كنيد لطفا (فوري) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود میشه یکی از اون ماژول ها رو نام ببرید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ir_agm عزیز ، به انجمن تخصصی جوملا ( جومینـــــا ) خوش آمدید آیا از اول این مشکل رو داشتید ؟ افزونه خاصی نصب یا حذف کردید که این مشکل پیش اومد ؟ در دیتابیس تغییراتی ایجاد نکردید ؟ بیشتر توضیح بدید که چه شد این اتفاق افتاد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ir_agm 0 ارسال شده در اسفند 90 كلا جوملا رو پاك كردم و از دوباره نصب كردم هم روي لوكال و هم رو هاست امتحان كردم ولي جواب نداد . براي نصب مازولها هم از قسمت مديريت افزونه ها بارگذاری فایل بسته نصبی استفاده ميكنم تقريبا 90% ماژولها رو هم از سايت جومينا گرفتم ولي تو هيچكدوم پارامترها رو نمياره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام احتمال داره جوملاتون کامل دانلود یا نصب نشده باشه شما یک بار دیگه جوملا را از لینک زیر دریافت کنید http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/16512/72038/Joomla_2.5.1-Stable-Full_Package.zip و از پست 7 تاپیک زیر بسته فارسی ساز را دریافت نموده و مانند یک افزونه آن را نصب کنید http://forum.joomina.ir/thread-10777-post-60553.html#pid60553 اگر مشکل باز هم حل نشد ، اعلام کنید که از چه افزونه هایی استفاده کردید که این مشکل را دارند . منظورم اوناییه که میگید از جومینا دانلود کردید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ir_agm 0 ارسال شده در اسفند 90 بسته فارس سازش ظاهرا مشكل داره دانلود نميشه لينك ديگه اي ندارين ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز احتمالا نسخه افزونه هاتون با نسخه جوملاتون هماهنگ نیست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 بسته فارس سازش ظاهرا مشكل داره دانلود نميشه لينك ديگه اي ندارين ؟ با سلام دوست عزیز لینک دانلود هیچ مشکلی ندارد و تست شده . برای دانلود میبایست حدود 10 ثانیه صبر کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysam 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای من هم همین مشکل هست پارامترهای ماژول golbalnews نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز نسخه جوملا شما چنده؟ 1.5؟ 1.6؟؟ 1.7؟؟؟ 2.5؟؟؟؟؟؟ این مشکلی که شما می فرمایید فقط در زمانی رخ میده که نسخه افزونه نصبی با نسخه جوملا شما یکی نباشه!!! لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysam 0 ارسال شده در اسفند 90 من 2.5 رو نصب کردم با این مشکل روبرو شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. افزونه ای را که می خواهید نصب کنید را فایل xml اش را باز کنید و ببیند در خط کدش چطوری نوشته شده است. اگر اینطوری باشه 1.5 هست: ولی اگر اینطوری باشه برای جوملا 2.5 و 1.7 و 1.6 هست: یا یا مهم این هست که در جوملا 2.5 ، در xml تگ های نصب با extension شروع می شود ولی در 1.5 با install شروع می شود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر