mbparvin 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من قالب خبري هزاره تابناك را دانلود و استفاده نمودم ولي بر خلاف دمو به نمايش در آمده كه در آن با انتخاب بر روي ادامه مطلب ستون سوم(آخرين اخبار،منوي اصلي،ورود) ناپديد و ستون دوم جاي آن را مي گيرد در قالب نصب شده ستون سوم ثابت مانده و ناپديد نشده است. دوست دارم قالب مانند دمو و سايت تابناك باشد چه كار بايد انجام دهم ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد. متشكريم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 دوست من تصویر یا دموی از مشکلتون رو اینجا بزارید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در اسفند 90 با كليك بر روي لينك هايي كه قرار دادم مشكل من نشان داده شده است متشكرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فکر میکنم که در لینک دمویی که قرار داده بودید ، ماژولهای آخرین اخبار و منوی اصلی و ورود که در ستون 3 قرار گرفته اند در تنظیمات ماژولهای ذکر شده فقط به نمایش در صفحه اصلی اختصاص یافته اند . بنابراین با کلیک روی ادامه مطلب یا رفتن به یک صفحه دیگر ماژولهای ذکر شده مخفی میشوند و ستون دوم جای ستون سوم را هم در بر خواهد گرفت امیدوارم متوجه منظورم شده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در اسفند 90 درخواست من هم اين است كه چنيين اتفاقي بيقتد(با رفتن به صفحه ادامه مطلب ستون سوم مخفي گردد) ولي در قالب كه دانلود كرده ام با رفتن به ادامه مطلب ستون سوم ثابت است و مخفي نمي شود مي خواهم مثل تصوير هاي زير با انتخاب موضوعي ستون 3 مخفي و ستون 2 جانشين آن شود تصوير صفحه اصلي تصوير پس از انتخاب موضوعي (مخفي شدن ستون 3) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد ببینید در پایین تنظیمات هر ماژولی قسمتی مثل تصویر زیر قرار دارد تنظیمات را مثل تصویر فوق انجام دهید . یعنی گزینه انتخاب آیتمهای منو از لیست را انتخاب کنید و پس از آن فقط گزینه صفحه اصلی را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مجدد ببینید در پایین تنظیمات هر ماژولی قسمتی مثل تصویر زیر قرار دارد تنظیمات را مثل تصویر فوق انجام دهید . یعنی گزینه انتخاب آیتمهای منو از لیست را انتخاب کنید و پس از آن فقط گزینه صفحه اصلی را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام مشكل اينجااست كه ماژول ستون سه حذف ميشود اما عرض آن ثابت مانده و ستون 2 عرض ستون سه را نمي گيرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 مشكل اينجااست كه ماژول ستون سه حذف ميشود اما عرض آن ثابت مانده و ستون 2 عرض ستون سه را نمي گيرد با سلام خب این مورد مشکلش مربوط به کدنویسی قالبه که برای این کار بایستی یکسری کدهای شرطی نوشته بشه که بگه اگر فلان موقعیت نبود موقعیت کناری جاش رو پر کنه برای این کار بایستی به زبان php وارد باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر