ch110ali 31 ارسال شده در اسفند 90 با سلام سازگار با نسخه 1.5 جوملا پیش نمایش قالب دانلود از سرور جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13301287542.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از رو عکس : برای بهتر شدن کارتون لینک زیری مطالب رو بردارید بخصوص در منو ها فونت ها رو tahom کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در اسفند 90 ضمن عرض ادب و احترام لطفا جهت بهینه سازی قالب از منوی مدیریت قالب ویرایش css قالب ویرایش فایل template.css را انتخاب نمایید. کدها را کپی و در نوت پد ویندوز پیست نموده از منوی نوت پدتون edit/Replace را انتخاب نمایید find what بنویسید Arial Replace with بنویسید Tahoma سپس گزینه Replace All را انتخاب نمایید و یا اینکه قالب را از جوملا حذف نموده سپس فایل زیر را دانلود و آنرا دوباره نصب نمایید با سپاس فراوان از مدیر انجمن شمسی گرامی... قالب طراحان وب نسخه 1.0.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز من میدونم چطوری باید فونت ... تغییر بدم اینو برای بهتر شدن طرح خودتون عرض میکنم ./ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در اسفند 90 بزرگوار من جسارت نکردم خدمتتون این رو نوشتم که اگه دوستان دیگه خواستن زودتر به نتیجه برسن انجام بدن اگه لطف کنید و دوباره مطلب رو ببینید من انتهای یه جمله ای نوشتم که نشون میده سعی به انجام سریع امر شما داشتم نه خدایی نکرده آموزش به شما... جدا عرض شد مدیر محترم... اگه اینطور احساس نمیشه من شرمندم جسارتم رو ببخشید...:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در اسفند 90 چجوری میتونم این قالب رو بزارم تو سایتم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بایستی از طریق مدیریت / افزونه ها (نصب / حذف) اقدام به نصب این قالب کنید و بعد از نصب از قسمت مدیریت قالبها بعنوان قالب پیشفرض انتخابش کنید این کتاب رو هم مطالعه کنید: http://downloads.joomlacode.org/frsrelease/3/7/4/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر