fheh2007 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من بقیه نوشته ها رو خوندم به نتیجه نرسیدم ببینید قسمت بالای سایتم پایین بنر خالیه میخام یه متن متحر ک بذارم البته متن رو بتونم مرتب تغییر بدم نمیدونم باید چکار کنم برنامه نویسی هم هیچی بلد نیستم اگر ممکن است لینک دانلود ماژولی مناسب را بدهید و نحوه دقیق کار را بیان کنید واقعا ممنوون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه ماژولی پیدا نکردید میتونید به این روش عمل کنید ساختن ماژول دستی و وارد کردن کد متن متحرک در قسمت html ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در اسفند 90 گفتم که بلد نیستم :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 ضمنا کد متن متحرک هم با طرح های مختلف داخل سایت ها فراوان یافت میشه گوگل سرچ کنیدخوب برید مدیریت ماژول ها بالای صفحه سمت چپ جدید رو بزنید و ماژول دستی رو انتخاب کنید داخل گزینه های تغییر مطلب گزینه ای هست به اسم html روش کلیک کنید و کد رو وارد کنید سپس ماژول رو روی موقعیت دلخواه فعال کنید نمونه همین کار رو میتونید توی این سایت مشاهده کنید http://bfmh.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این ماژول رو جستجو کن مطمئننا همین رو می خواهی اگر پیدا نکردی ایمیل بده برا ت بفرستم اسکرول متن الماس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 همونطور که دوستان راهنمایی کردند می توانید از ماژول اچ تی ام ال دستی استفاده کنید: متن اسکرول شونده و یا از افزونه استفاده نمائید مانند Text Scroller نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 اینم لینک دانلودش موفق باشید دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنونم از لطفتان دانلود و نصب کردم روش کار باهاشم میشه بهم بگین واقعا لطف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 افزونه------- مدیریت ماژولها ---------- ماژول اسکرول متن الماس رو باز کن اول فعالش کن بعد در قسمت پارامتر های مازول در کادر متن مورد نظرت رو بزار بقیه تنظیماتش هم مشخه اگر متنتون فارسی است جهت حرکتش رو راست و چینش رو راست به چپ انتخاب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر