mbparvin 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من قالب خبري هزاره تابناك را دانلود و استفاده نمودم ولي بر خلاف دمو به نمايش در آمده كه در آن با انتخاب بر روي ادامه مطلب ستون سوم(آخرين اخبار،منوي اصلي،ورود) ناپديد و ستون دوم جاي آن را مي گيرد در قالب نصب شده ستون سوم ثابت مانده و ناپديد نشده است. دوست دارم قالب مانند دمو و سايت تابناك باشد متشكريم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masood111 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام راستش هر کار مردم نتونستم موضوع جدید بفرستم مجبور شدم اینجا مشکلمو بگم من قالب تابناک هزاره رو نصب کردم اما در قسمت هدر من تصاویر خبری نمایش اصلا روی قالب بالا نماد و همچنین ماژول global news رو که نصب میکنم میره سمت چپ قرار میگیره(جای تصاویر خبری) یا وقتی ماژول نوشتن اخبار بصورت تایپیی رو نصب میکنم میره سمت چپ قرار میگیره راهنمایم کنید بی زحمت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام باید از مدیریت ماژول ها تنظیمش کنید . در مورد تنظیم ماژول ها قبلا بحث شده سرچ کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر