hose 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من توی قسمت قالب های فارسی جوملا 1.5 قالب ماداکتو رو معرفی کردم اگه میشه لطف کنید و ببینید http://forum.joomina.ir/thread-11192.html من میخوام عرض قسمت کانتت (اگر اشتباه نکنم) رو بیشتر کنم چون خیلی کوچیکه؟ و برای وارد کردن عکس و متن مشکل دارم (میخوام بزرگتر باشه) ممنون میشم من رو راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 :dodgy: منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام لطفا اسپم ارسال نکنید دوستان اگه کسی بدونه حتما راهنماییتون میکنه سپاس-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. برای این کار شما باید کلاس یا div id مورد نظر را پیدا کنی و عرضش را با کد زیر زیاد کنی. #content { width:550px; } و شما باید البته اول بفهمید که به جای #content چی بگذارید.(دموی آنلاین بدید تا بگم.) بعد به جای 500px هر عددی که خواستید بگذارید. البته شما این کد را نباید اضافه کنید چون احتمال داره قبلا این کد وجود داشته باشد و شما باید آن را ویرایش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 وب سایت ماداکتو(دمو) www.madakot.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام سایت شما باز نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 بررسی شد . الان مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز باز هم سایت شما باز نمیشه پنگ هم نمیده! با وی پی هم تست کردم جواب نداد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 بازنمیشه هنوز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 بازنمیشه هنوز ببخشید حواسم نبود اشتباه آدرس دادم شرمنده http://www.madakto.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این قالب جایی برای بزرگتر شدن کانتنت نداره... طراحی قالب اجازه اینکار رو نمیده... باید قالبتون را عوض کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر