دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام این قالب رو یادتونه http://forum.joomina.ir/thread-10160.html خب من کمی توش تغییرات دادم سی اس اس هاش رو بهینه کردم منوش آبشاریه و خلاصه واسه جوملا 2.5 آماده و سازگارش کردم اینم چهره نسبتا جدیدش امیدوارم خوشتون بیاد دموی قالب دانلود از سرور جومینا دوستان دقت کنند فایل بصورت exe هستش باید اول اکسترکت بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 اقای مرادی من نصبش کردم اما اسلاید شو کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 لطفا اگه میشه قسمت کاتنت رو جدا کنید Content نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 اول عرض کنم که باید حتما به اینترنت متصل باشید تا اسلایدشو کار کنه چون فایل جی کوئری رو از سرور گوگل لود میکنه __________________________________________ در مورد جدا کردن کانتنت منظورتون چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام فکر کنم منظور این دوستمون این بود که مطالب داخل کادری قرار بگیرند تا حالت جداسازی شده داشته باشند دوست عزیز برای اینکار نیاز است تا کمی به کدهای css آشنایی داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 با سلام فکر کنم منظور این دوستمون این بود که مطالب داخل کادری قرار بگیرند تا حالت جداسازی شده داشته باشند دوست عزیز برای اینکار نیاز است تا کمی به کدهای css آشنایی داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): میدونم جای این بحث نیست با احترام خوب شاید بعضی از دوستان وارد نباشند جهت انجام کار ...حداقل دوستانی که بلد هستن (با کمال احترام) با راهنمایی یا آموزش رو توی انجمن قرار دهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر