mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان چجوری میشه اطلاعات نمونه جوملا را بعد از نصب جوملا ، نصب کرد.؟(به طوری که اطلاعات فعلی از بین نره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام باید اطلاعات دیتابیس موجود در پوشه sql داخل پوشه اینستالیشن رو ایمپورت کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام نمیدونم چجوری انجام میشه.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 تو انجمن آموزشش هست تو سایت جومینا آموزش انتقال سایت از لوکال به سرور هست می تونید از اون هم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام اطلاعات دیتابیس موجود در پوشه sql داخل پوشه اینستالیشن رو ایمپورت کردم اما اطلاعات نمونه وارد نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام چند تا تبل هست ؟ بدون هیچ اروری اینپوت شد ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام فایل های زیر هستند و 2 تاش ارور داد diff.sql diff_rc1_to_rc2.sql diff_rc2_to_rc3.sql diff_rc3_to_rc4.sql joomla.sql joomla_backward.sql sample_data.sql نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فکر کنم اگه فقط sample_data.sql را ایمپورت کنید کافی باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود من امتحان کردم همینطور که آقای صفرعلی گفتند فقط sample_data.sql رو ایمپورت کنید حل میشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر