arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 خیلی خیلی جالبه همه ی مطالب رو خوندم تعدادی زیادی سوال هست که درخواست کردن ماژول نمایش موضوعات با زیر مجموعه ها رو میخوان اما یکیش حتی یکیش به نتیجه نرسیده انگا در این مورد هیچ ماژولی نیست البته جدیدا اقداماتی کردن که اونم گذاشتنش توی فروشگاه تا ملت بخرن اینقدر دنبال یه ماژول گشتم که بتونم بالای سایت موضوعات رو اصلا بدون زیر مجموعه بصورت افقی بذارم اما نتونستم پیداش کنم بیخیال شدم یکی نمیخواد به درخواست های دوستان خاتمه بده و یچیز خوب معرفی بکنه:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما درخواستتون بسیار گنگ هست اگه میشه کمی در مورد درخواستتون توضیح بدید بعد در مورد جواب دادن یا ندادن قضاوت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما درخواستتون بسیار گنگ هست اگه میشه کمی در مورد درخواستتون توضیح بدید بعد در مورد جواب دادن یا ندادن قضاوت کنید باشه واضح تر میگم من یه افزونه میخام که موضوعات رو نشون بده به این حالت داخل عکس اینجوری میخام اگر هم نشد میخام بصورت افقی از راست به چپ توی دوستون یا 4 ستون باشه که بذار بالا وسط سایت اینجوری هر کدوم باشه همه راضی هستن حالا بده ببینم درست میگفتم یا نه :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 در مورد دومین عکس که یادمه در تاپیک دیگری بحثی کردیم و به نتیجه ی مطلوب رسیدین! در مورد دومی هم میشه گفت منوی درختی درسته؟ خوب من یه افزونه دارم نمیدونم تجاریه یا رایگان چون همراه با قالب تجاری دریافت کردم براتون ایمیل میکنم دوست گرامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام می تونید از ماژول منوی همه کاره جومینا استفاده کنید یا اینکه از k2 استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام می تونید از ماژول منوی همه کاره جومینا استفاده کنید یا اینکه از k2 استفاده کنید سلام ماژول منوی همه کاره که فکر کنم همون طور که گفتم گذاشتن توی فروشگاه از k2 هم استفاده کردم اما اصلا نفهمیدم این k2 چه ربطی به ساخت منو داره یه k2 ما دیدیم اونم موضوعات نمیساخت مال مدیریت مطالب بود و نظرسنجی میساخت و.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 بسیار خب همون طور که گفتم مثل همه ی سوالات دوستان این سوال هم بی جواب ماند:-/ ماژول های معرفی شما هیچ باری رو از دوش من بلند نکرد پس در حقیقت همچین ماژولی در جوملا نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این افزونه منو درختی جوملا خدمت شما: (((اپلود در سرور جومینا))) http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13302074541.zip نمایی از تنظیمات ماژول منو ساز درختی: طرز استفاده خیلی اسان... ماژول فارسی شده... در ضمن دوست عزیز شما این تاپیک رو هم یه نگاهی بندازید... http://forum.joomina.ir/thread-6047.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر