rainyboy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام . من از جوملا 1.7 استفاده می کنم و میخوام اعداد به صورت فارسی نمایش داده بشن . فونتی هم که استفاده کردم فارسیه . یه پلاگین که برای جوملا 1.5 بود هم تست کردم جواب نداد . لطفا راهنمایی کنید . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما با چه مرورگری تست کردید که درست نشده بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام معمولا نمایش اعداد در هر سیستمی متفاوته و بستگی به تنظیماتی داره که در بخش Regional & Language ویندوز تنظیم شده باز هم میتونید منتظر نظر سایر دوستان هم باشید ، شاید راهکاری باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 شما می توانید با فراخوانی یک فونت فارسی که در فضای هاست آپلود کردید سایت را با آن فونت نشان بدهید. ولی خب سرعت پائین میاد که می توانید فونت را برای دانلود روی سایت بگذارید، نمونه سایت : http://www.nic.ir آن پلاگین هم که فرمودید خیلی وقت پیش تست شد و متاسفانه مشکلات زیادی داره برای استفاده در نسخه بالاتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر