leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این اسلاید شوروکسی داره برای جوملا 1.5 ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فکر می کنم این مختص به خود قالب باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 نه والا قالب من اینو توی دمو شرکت سازنده داره... اما نصب کردم اصلا اسلاید شویی داخل ماژول هاش نداره نمیدونم چرا داخل سایت سازنده هم فایلی جدا نزاشته... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما دمو آنلاین قرار بدید تا بهتر بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 عزیز این دموی قالب: http://joomla15.zootemplate.com/jv_pandy/ اینم ادرس خودم: www.milad.asia به اسلاید شو نگاه کنید شما خودتون.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 طبق بررسی ها اسلاید شو همراه با بسته قالب هست شما از بسته quickstart استفاده کردید برای سایت خودتون یا فایل قالب؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 از فایل قالب ... استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 به احتمال زیاد این اسلاید شو در بسته آماده نصب این قالب می باشید که با نصب اون می تونید از امکانات نمایش داده شده در دمو استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 خوب الان دمو رو دیدین از کجاش میتونم بسته رودانلود کنم؟ بسته رو اکسترکت کنم افزونه قابل نصب نیست؟ببین عزیز من یه سری فایل روهمین طوری تغیراتی دادم از داخل هست نصب کردم... بعد به طور اتفاقی متوجه شدم ادرس یه سایتی هست که همین قالب رو قشنگتر برای دموگزاشته حالا میخوام اون افزونه اسلاید شو رو ازش ور دارم استفاده کنم تقریبا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این قالب و بسته آماده نصب اون تجاری می باشد و برای استفاده باید اون رو از سایت سازنده خریداری کنید در ضمن بسته آماده نصب انگلیسی می باشد و فایل اسلاید شو هم به صورت جداگانه در اون قرار داده نشده باید بسته رو کامل نصب کنید تا بتونید از اسلاید شو استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 خوب پس به نظر شما از چه اسلاید شویی استفاده کنم جای اونو بتونه پر کنه؟در همون ابعاد یه جورایی باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام تست کنید: http://extensions.joomla.org/search?q=slideshow موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این لینک رو ببینید: http://www.infyways.com/store/index.php?option=com_dms&task=view_document&id=21&Itemid=253 برای دانلود فکر میکنم پولی باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 من یه چیزی رو متوجه شدم! الان داخل تمپلت قالب قسمت image توی عکسها حدود 10 عکس رو دیدم که تمام تیکه های اون اسلاید شوی خود دموی سایتم بود... یعنی یه عکس بود از دکمه های اسلاید شوی دمو... عکسی بود واسه پس زمینه عکسهای رنگی و تیکه های دیگر اسلایدشو... این معنیش اینه که این ماژول داخل خود قالب هست؟ جایی هست بشه دنبال اسلاید شو گشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. از اسلاید شویی که جدیدا در جومینا منتشر شده است استفاده کنید. امکانات خوبی داره. اسمش دقیقا یادم نیست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 منظور شما: اسلاید شاتر گالری بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر