dadafarid 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان . چطور میتونم یه مطلب(مثلا یه نکته یا یه تبلیغ) زیر همه پست ها قرار بدم؟ یعنی یه بار نوشته بشه و زیر تمام پست ها سایت نمایش داده بشه. سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما میتونید از ماژول دستی خود جوملا استفاده کنید به مدیریت ماژول ها برید و روی "جدید" کلیک کنید سپس ماژول دستی را انتخاب کنید و هر متن و مطلبی که دوست دارید وارد کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما یک موقعیت زیر تگ زیر در قالبت ایجاد کن بعد با ماژول اچ تی ام ال دستی تو اون موقعیت یه متن یا عکس بذار زیر تمام پست ها نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما یک موقعیت زیر تگ زیر در قالبت ایجاد کن بعد با ماژول اچ تی ام ال دستی تو اون موقعیت یه متن یا عکس بذار زیر تمام پست ها نشون میده ممنون جناب دفاعی ، حل شد . یه سوال دیگه داشتم ؛ اگه بخوام تبلیغی رو ما بین پست ها به نمایش در بیارم باید چیکار کنم. کامروا باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 یه سوال دیگه داشتم ؛ اگه بخوام تبلیغی رو ما بین پست ها به نمایش در بیارم باید چیکار کنم. سلام افزونه هایی برای این کار منتشر شده با جستجو به نتیجه میرسید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر