سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان در قالب pears یه لوگوی بزرگتر گذاشتم، حالا موقعیت search رفته سمت چپ و از قالب زده بیرون ممنون میشم راهنمایی کنین بتونم از کد ها فاصله اش رو با لوگو کمتر کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید آرزومند آرزهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید آرزومند آرزهایتان www.namayesh-pub.ir/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام من الان با FF دیدم مشکلی نداشت شما با چه مرورگری اینجوری میبینی؟ نسخه چندش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام من الان با FF دیدم مشکلی نداشت شما با چه مرورگری اینجوری میبینی؟ نسخه چندش؟ فایر فاکس نسخه 11 یه CTRL+F5 بزنید ببینید فایل لوگوی قبلی عرض 200 داشت حالا شده 250 بجاش قسمت سرچ حل داده شده به چپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 شما برو تو فایل template_rtl.css قالبت عبارت ja-search# رو جستجو کن بصورت زیر هستش #ja-search { background-position: right center; left: 15px; padding-left: 0; padding-right: 530px; right: auto; } بصورت زیر تغییرش بده #ja-search { background-position: right center; left: 25px; padding-left: 0; padding-right: 460px; right: auto; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر