هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من یه قالب نصب کردم ارور زیر رو داد Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sabzevar/public_html/fa/templates/tesnasoft/ja_menus/Base.class.php on line 62 من فکر کنم فایل منو های قالب مشکل داشته باشه ولی تو سایت های دیگه من اینطوری نیست سیستم 1.5.11 بود که امروز به 1.5.25 ارتقاء دادم روی سایت های دیگه که دارم درست نشون میده ولی روی این سایت ارور میده کلی هم افزونه و کامپونت روش نصبه حالا برای رفعش باید چیکار کنم؟ مشکل از چیه؟ با تشکرالبته در بالای صفحه اصلی سایت این ارور دیده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام آقا کسی نبود حلش بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در پست 23 تاپیک زیر آقای گنجی نوضیح داده اند http://forum.joomina.ir/thread-4106-post-25028.html#pid25028 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر