dareush 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من می خواستم چندتا فیلم 20 مگابایتی رو بزارم روی هاست و بعد داخل سایت بهش لینک کنم تا به طور مستقیم دانلود بشه لطفا راهنمایی کنید.....ضمنا پنل هاست من direct admin هست! واقعا نمیدونم چیکار کنم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام از طریق فایل منیجر دایرکت ادمین فایل هارو داخل فولدر مورد نظر آپلود کنید و سپس آدرس فایل رو در مطلب لینک کنید سوالی بود در خدمتم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام از طریق فایل منیجر دایرکت ادمین فایل هارو داخل فولدر مورد نظر آپلود کنید و سپس آدرس فایل رو در مطلب لینک کنید سوالی بود در خدمتم بدرود من الان فیل ها رو روی هاست بردم داخل یک فولدر مشکل من اینه که چطوری داخل مطلب بهش لینک بدم اصلا نمیدونم لینکش چیه!پ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در هاست با توجه به مسیری که فایل رو آپلود کردید می تونید لینک رو به دست بیارید! بر فرض شما در روت هاست پوشه ای به نام file ایجاد کردید و فایل مورد نظر رو با نام m و فرمت zip در اون آپلود کردید مسیر لینک شما بصورت زیر می شه: www.mysite.com/file/m.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در هاست با توجه به مسیری که فایل رو آپلود کردید می تونید لینک رو به دست بیارید! بر فرض شما در روت هاست پوشه ای به نام file ایجاد کردید و فایل مورد نظر رو با نام m و فرمت zip در اون آپلود کردید مسیر لینک شما بصورت زیر می شه: www.mysite.com/file/m.zip موفق باشید با تشکر از شما از راهنمایی مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر