علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 به نام خدا امروز قالب آی تی که نسخه قبلی آن به مناسبت عید غدیر منتشر شده بود را با نسخه هماهنگ با جوملا 1.7 و 2.5 آماده کردم که خدمت تمامی دوستان خوب جومینایی تقدیم می کنم. این قالب بر اساس دایو طراحی شده و هدف من بالا بودن کیفیت قالب بود هم از نظر تعداد موقعیت و هم از نظر گرافیک. قالب دارای 13 موقعیت می باشد: [align=center] [/align] Right Left Search Nav Path Top1 Top2 Top3 Slide User1 User2 User3 User4 موقعیت های User1 در انتهای مطالب و Slide در ابتدای مطالب دارای استایل ساده هستند دانلود قالب با تشکر از وحید عابدینی التماس دعا 5 واکنش ها : kalhori، wahidonline، sms118 و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام تشکر از زحماتتون آقای موذنی اگه اجازه بدید من روی گرافیک این قالب کار کنم تا به صورت مذهبی در بیاد بعد منتشر کنم در صورت رضایت اعلام بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 سلام از نظر من اشکالی نداره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
224466 0 ارسال شده در خرداد 91 آقا دمت گرم یه منو آبشاری ساده هم معرفی کن من همین قالبو نصب کردم منو آبشاری میخوام خوبشو و سادشو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قلا هم در سایت و هم در تالار بحث شده:001: سرچ کنید 1 واکنش ها : arbab7baba نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 سلام تشکر از زحماتتون آقای موذنی اگه اجازه بدید من روی گرافیک این قالب کار کنم تا به صورت مذهبی در بیاد بعد منتشر کنم در صورت رضایت اعلام بفرمایید بی زحمت اگه کارتون تموم شد. یه لینک بدین ماهم استفاده کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در اسفند 92 برای اینکه کلا از یه منو دیگه استفاده کنم به چه صورت باید تغییرات رو اعمال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر