هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یک مشتری یک سایت داد که حدود 2 سال پیش راه اندازی کردن براش با جوملا 1.5.11 حالا میخوام ورژن رو به 1.5.25 ببرم آیا امکانش هست؟ آدرس فایل بروزرسانی رو از کجا پیدا کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای این کار باید آخرین نسخه جوملا رو دانلو بر روی جوملا موجود بریزید و دارکتوری انیستال رو پاک کنید/. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ممنون از شما آقای شمسی فقط یه سوال؟ افزونه ها و ... پاک نمیشند؟ چون 2 سال بنده خدا روش کار کرده کلی مطلب داره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام نه خیر-مشکلی برای فایل ها پیش نخواهد آمد مگر آنکه فایل افزونه ای از خود پروژه جوملا تغییر داده شده باشد که در این صورت به حالت استاندارد بر خواهد گشت. سوالی بود در خدمتم-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام همانطور که دوستان هم در بالا اشاره کردند ، هیچ مشکلی پیش نمی آید ولی اگر نگرانید ، یک بک آپ قبلش تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل امکان ریستور باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز میتونید از کامپوننت admintools استفاده کنید که مطمعنا بهتر از راه حلی هست که دوستان پیشنهاد دادن. 1-بارگذاری خیلی کم 2-ضریب اطمینان بالا تازه خیلی کارهای دیگه ای هم میتونی باهاش انجام بدی. من خودم از این افزونه در 2 تا سایت دارم استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر