leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام یه قالب میخواستم که از استایلهای مختلف بر خوردار باشه و موقعیتهای زیادی داشته باشه از جمله اسلاید شو..واسه ماژول هم چند کلاس ماژول داشته باشه ((((منظورم از استایل هم اینه که بالاش تعداد رنگ داشته باشه کاربر بتونه رنگهای قالب رو انتخاب کنه)))) قالب جوملا 1.5 باشه.. ممنون میشه اگر کسی داره بهم بده... اگر قالب خوب باشه میتونم تعداد قالبی تجاری هم بهش بدم (فارسی) ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام این موردی که شما میگید مطمئنا سبک نخواهد بود چون این قالبی که شما میخواهید دارای امکانات بسیار بوده و سنگین خواهد بود بهتر هست در گوگل جستجو کنید "قالب جوملا" یا "قالب جوملا 1.7" یا "قالب جوملا 2.5" با جستجوی این موارد شما میتونید قالب های جوملا را در سایت های فارسی پیدا کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 عزیز من گوگل رو هم گشتم اون چیزی که اینجا گفتم نبود! یعنی حتی مثل اینو هم کسی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز چنینی قالبی حتما تجاری هست توی سایت های مرجع قالب جوملا (غیر فارسی) می تونید چنین قالبی رو پیدا کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این قالب سبک بود... استایل های خیلی خیلی زیادی داشت... برای هر موقعیت یک کلاس ماژول داشت... اما نمیتونم پیداش کنم قدیم داشتمش: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 چیز زیادی توی تصویر مشخص نیست ولی توی پایین تصویر نوشته rocketthme و این نشون میده از قالب های شرکت rocketthme هست و معمولا تجاری اگه درخواست قالب تجاری دارید به سایت های وارز یه سری بزنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساربان 0 ارسال شده در اسفند 90 متأسفانه سایتتون برای من باز نشد وگر نه می گفتم از چه قالبی استفاده کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 جدا باز نشد؟ الان مشکلی نداره که راحت باز میشه ادرس داخل امضائ هست وارد شین .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 جدا باز نشد؟ الان مشکلی نداره که راحت باز میشه ادرس داخل امضائ هست وارد شین .... منظور دوستمون آدرس سایتی بود که در تصویر پست شماره 5 بود نه سایت خود شما آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اسفند 90 ای کاش موضوع قالب را می گفتید تا بتونیم کمک تون کنیم یک قالب برای بازی اینجا است: دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 موضوع قالب شخصی هستش... سایت من رو ببینید موضوع همونه دیگه شخصی... ادرسش ==>>امضائ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اقا قالب رو پیدا کردم: http://demo.rockettheme.com/?template=chromatophore برای دانلود گزاشته اما فارسی نیست دوستان کسی فارسی این قابل رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر