shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت همگی دوستان همان گونه که شاید بدانید در جوملا فارسی ( بنده از نسخه 1.5.25 استفاده می کنم ) زمانی که شما افزونه ای نصب می کنید که از تقویم بهره می برد آن افزونه از تقویم خود جوملا استفاده خواهد کرد و این در دست کم پنجاه درصد موارد ایجاد مشکل می نمید خصوصا افزونه هایی که حالت سز رسید و کارکردی اینچنینی دارند حال سوال من این است که چگونه می توان تقویم هحری شمسی پیش فرض جوملا را به تقویم میلادی اصلی جوملا برگرداند ؟؟؟ با سپاس ایرانی باشید و سرفراز.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام می تونید از جوملای انگلیسی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام قبلا جناب پارسا پچی را برای تغییر تاریخ شمسی به میلادی در جوملای فارسی، در انجمن ارائه کرده بودند جستجو کنید تا این پچ را پیدا کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام قبلا جناب پارسا پچی را برای تغییر تاریخ شمسی به میلادی در جوملای فارسی، در انجمن ارائه کرده بودند جستجو کنید تا این پچ را پیدا کنید... باسلام و تشکر از پاسخ شما ، اما پچ یاد شده مربوط به جوملا 1.6 و 1.7 می باشد - لطفا راهکاری برا جوملا 1.5 بیان بفرمایید ممنون سلام می تونید از جوملای انگلیسی استفاده کنید یعنی به طور کل با کلی کار که روی این جوملا کردم خداحافظی کنم ؟؟؟؟ پاک کردن صورت مسئله ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام قبلا جناب پارسا پچی را برای تغییر تاریخ شمسی به میلادی در جوملای فارسی، در انجمن ارائه کرده بودند جستجو کنید تا این پچ را پیدا کنید... باسلام و تشکر از پاسخ شما ، اما پچ یاد شده مربوط به جوملا 1.6 و 1.7 می باشد - لطفا راه-ک اری برا جوملا 1.5 بیان بفرمایید ممنون سلام می تونید از جوملای انگلیسی استفاده کنید یعنی به طور کل با کلی کار که روی این جوملا کردم خداحافظی کنم ؟؟؟؟ پاک کردن صورت مسئله ؟؟ کسی نظر و یا راهکار دیگه ای در این مورد نداره ؟ فکر می کنم برای 1.5 هم باید پچ پیدا بشه ،درسته ؟؟؟ و یا تغییر نام و یا جایگزینی یک فایل یا چند خط نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر